Toamna și-a intrat deja în drepturi în România iar temperaturile au scăzut semnificativ în comparație cu câteva săptămâni în urmă. Meteorologii au emis prognoza actualizată pentru următoarele patru săptămâni de toamnă.

16-23 septembrie 2024

În această săptămână se înregistrează temperaturi mai scăzute față de media normală pentru această perioadă a anului, în special în vestul și în sudul țării.

„Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice și sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice, dar și local deficitar în nord-vestul țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval”, transmit meteorologii.

Citește și: "Și-a așezat frumos papucii, lângă fântână, și a sărit cu capul în jos" O femeie din Iași s-a sinucis când soțul a plecat să hrănească animalele. Victima, care s-a aruncat în fântână, avea trei copii

meteorologi, prognoza anm, octombrie, vreme toamna

23-30 septembrie 2024

Ultima săptămână din această lună aduce un nivel normal de precipitații în cea mai mare parte a țării.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării”, spun meteorologii ANM.

30 septembrie- 7 octombrie 2024

Luna octombrie începe cu temperaturi normale pentru perioada respectivă a anului.

Același lucru este valabil și în ceea ce privește cantitatea de precipitații.

„Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării”, arată ANM.

7-14 octombrie 2024

În săptămâna 7-14 octombrie vremea este mai caldă și chiar depășește mediile pentru perioada respectivă. Acest lucru este valabil pentru toate regiunile. 

„Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile”, mai transmite ANM.

Citește și: VIDEO Ea este femeia, finalistă la Miss, ucisă și dezmembrată de propriul soț. Kristina avea două fete, rămase acum, orfane. "Am inima zdrobită. Era atât de frumoasă și plină de inimă"

meteorologi, prognoza anm, octombrie, vreme toamna


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si