Vremea în București

Vremea în capitală va fi una închisă, cu cer acoperit şi o maximă de 10 grade Celsius. La noapte, aşteptăm ploi slabe şi vântul va avea intensificări cu viteze de 35-45 km/h. Temperatura minimă de astăzi va înregistra 4 grade Celsius.

Vremea în Dobrogea

În Dobrogea şi Bărăgan va fi ceaţă în orele dimineţii şi mulţi nori pe parcursul zilei.

Vântul va fi activ şi în termometre se ating 10-11 grade Celsius.

Vremea în Moldova

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, la începutul zilei se anunţa ceață, însă mai târziu apare şi soarele. Vântul se înteţeşte şi maximele ajung ca şi ieri pe la 8-9 grade.

În nordul Moldovei şi în Bucovina găsim mulţi nori şi ploi pe parcursul zilei. Vântul va avea răbufniri, se pot atinge viteze de 50 km/h, iar temperaturile scad uşor.

Citeste si: Cum poți să te înscrii la loteria vizelor pentru Statele Unite și ce reguli noi există în 2021

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Top fiabilitate auto. Care sunt cele mai bune modele de mașini pentru România

Vremea în Transilvania

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, aşteptăm o zi neplăcută cu înnorări şi mai multe reprize de ploaie. Joi în Maramureş au fost 10 grade, însă vineri vor fi cel mult 7 grade. În ţinuturile vestice avem ceaţă în primele ore ale zilei, înnorări persistente şi ploi cam peste tot.

Vântul se înteţeşte cu viteze de 40-50 km/h iar temperaturile scad cu 5-6 grade faţă de ziua trecută.

În Transilvania, avem o dimineaţă rece, cu ceață, mai ales în depresiuni. Pe timpul zilei norii vor fi numeroşi şi o să plouă şi se pot strânge 10-20 l/mp. La munte va ninge mai consistent în zona Meridionalilor, iar la altitudini mari vântul va sufla tare cu peste 70 km/h şi ninsoarea va fi viscolita. Maximele termice ajung până la 8 grade Celsius.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Reguli parcare "Beach, Please! 2024". Ce trebuie să știe șoferii care folosesc parcarea festivalului- radioimpuls.ro

În sud-vestul ţării, va fi şi vineri destul de înnorat, însă precipitaţiile apar spre seară şi la noapte. Se răceşte uşor şi vor fi cel mult 10 grade. Şi în ţinuturile sudice mai apar ceva înnorări, poate şi câţiva stropi de ploaie. Zărim şi soarele pe parcursul zilei şi după prânz vor fi 10-11 grade în Lunca Dunării.

Vremea la munte

La munte se răceşte şi vor fi înnorări şi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Va ninge mai consistent în Carpaţii Meridionali, iar vântul se va accentua la altitudini mari, cu viteze de peste 70 km/h şi ninsoarea va fi viscolita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si