Prognoza meteo ANM pentru 23-24 ianuarie. În weekend se păstrează temperaturile de primăvară, însă probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în cea mai mare parte a țării. Meteorologii anunţă maxime de 14 grade în sud-estul ţării.

Prognoza meteo ANM pentru weekend.  Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de sud a ţării, transmite ANM.

Citeste si: O profesoară de 28 de ani a căzut de pe stânci în timp ce își făcea un selfie. Ce a urmat e șocant

Vremea ANM pentru weekend, în țară 

În Banat, sâmbătă vremea se va încălzi, devenind deosebit de caldă pentru această perioadă. Se va atinge o medie regională a maximelor diurne de 11...12 grade, iar a celor minime de 4...5 grade.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ulterior, valorile termice vor fi în ușoară scădere, astfel încât, în intervalul 24- 31 ianuarie, temperaturile maxime vor fi de 6...8 grade, iar minimele nocturne vor scădea, în medie regională, spre -1....1 grad.

Citeste si: Vacanța intersemestrială 2021: Când se întorc elevii la școală

În Moldova, valorile termice vor crește semnificativ până în 24 ianuarie. Maximele termice vor crește la medii în jurul a 10 grade, iar cele minime vor ajunge la medii de 1...2

grade.

În Dobrogea, vremea se încălzește semnificativ în weekend. Temperaturile diurne vor crește la medii în jurul a 13 grade, iar cele nocturne urcă de la medii de -10...-8 grade, la medii de 6...7 grade, potrivit ANM.

Cum va fi vremea în București în weekend

În București, sâmbătă vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii ianuarie. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12-14 grade, iar cea minimă va fi de 4-5 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Începând de luni, temperaturile mai scad puțin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si