Close sidebar
Close sidebar

Prognoza meteo. Anuntul meteorologilor pentru saptamana care urmeaza si pentru weekend

Meteorologii anunta pentru ziua de miercuri innorari persistnte in sudul si sud-estul tarii, iar izolat vor fi fulguieli. in restul teritoriului cerul va fi mai mult noros. in Bucuresti, temperatura maxima va fi de un grad.


DISTRIBUIE
acest articol

La noapte. in regiunile extracarpatice cerul va fi noros; vor fi precipitatii slabe, mai ales ninsori si lapovita, izolat in Moldova, Muntenia si Dobrogea. in restul teritoriului innorarile vor fi temporare. Pe arii restranse va fi ceata, in special in zonele joase de relief din vest si din sud-vest.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in regiunile sud-estice. Temperaturile minime se vor incadra intre -11 grade in depresiuni si -1 grad in sudul litoralului.
In Bucuresti. Cerul va avea innorari si trecator vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de -6...-4 grade.

Miercuri. In sudul si sud-estul tarii, iar la inceputul zilei si in partea de est, innorarile vor fi persistente, dar numai izolat vor fi posibile fulguieli. in restul teritoriului cerul va fi partial noros. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est, cu precadere in zona costiera, in sudul Banatului si pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 5 grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest. (-3 grade vor fi in zona de campie din sud si est, unde va pesista ceata, dar si in estul Transilvaniei) in zonele joase de relief, in special dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata.
In Bucuresti. Cerul va avea innorari in mare parte a intervalului, iar vantul va sufla moderat in prima parte a zilei, apoi slab.

Temperatura maxima va fi de 0...1 grad.

Joi. in zonele de deal si de munte, cerul va fi variabil, iar la amiaza se vor inregistra temperaturi mult mai ridicate decat in zilele precedente. in zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata sau nebulozitate joasa, iar vremea se va mentine relativ rece si pe parcursul zilei. Vantul va sufla slab si moderat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 7 grade, mai scazute in zonele joase din centru, sud si sud-est, dar si mai ridicate in Dealurile Subcarpatice.

In Bucuresti. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in prima parte a zilei si noaptea cand vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 2...4 grade.

Vineri. Vremea va fi in general frumoasa la deal si la munte, unde cerul va fi variabil, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei. in restul teritoriului, la nivel local norii de nivel jos vor persista in cea mai mare parte a intervalului, pe arii restranse se va semnala ceata, in special dimineata si noaptea si izolat vor fi posibile precipitatii slabe, burnita sau fulguieli.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare pe crestele montane inalte, iar in a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 10 grade. (-3 grade in zonele cu ceata si 10 grade in cele de deal)In Bucuresti.  Mai ales in a doua parte a intervalului se vor semnala nori josi, iar in orele diminetilor vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade.


Sambata. In prima parte a intervalului in zonele mai joase de relief cu precadere din estul, sudul si centrul tarii, local se vor semnala nori josi, pe arii restranse va fi ceata si izolat vor fi posibile fulguieli sau burnita. in cursul noptii vor fi innorari, mai accentuate in vestul, nordul si centrul teritoriului, iar spre dimineata va ninge slab pe spatii mici la munte si in nord-vest si numai izolat in rest.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, indeosebi in cursul noptii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in sudul Banatului si vestul Olteniei.

Duminica si Luni.  Probabilitatea ca temporar sa se semnaleze precipitatii va fi mai ridicata in regiunile nord-vestice, nordice si la munte, iar valorile termice vor fi usor mai ridicate decat mediile multianuale specifice acestei perioade.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI