Close sidebar
Close sidebar

Prognoza meteo, azi 19 martie 2021. Frig și precipitații în toată țara

Vineri va fi o altă zi rece și destul de mohorâtă, dar după-amiază norii se mai risipesc prin sud și prin vest. În Transilvania, în Moldova, în Maramureș, dar și în zonele de deal și de munte o să ningă, iar în rest predomină ploile.

Andreea Bolocan,

Vremea în România

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vântul se întețește în sud-vest și în zona înaltă de munte, iar maximele pleacă de la zero grade în estul Transilvaniei și ating 10 grade Celsius în Lunca Dunării.

Vremea în București

În București vor fi înnorări, din când în când o să plouă slab, iar la amiază vor fi 8 grade Celsius. La noapte se face mai răcoare față de noaptea trecută, iar spre dimineață sunt condiții de ceață.

Citeste si: VIDEO -Centrul țării, acoperit de viscol și ninsori. În Brașov e prăpăd

Vremea în fiecare regiune

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul, pe unde găsim o zi mohorâtă, cu înnorări persistente și ploi. Vremea rămâne rece, iar temperaturile nu trec de 8 grade.

Și în Moldova sudică și în nordul Munteniei avem vreme neplăcută. Cerul rămâne acoperit, o să plouă, iar maximele rămân la valori sub cele normale pentru data din calendar.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina o să fie și mai frig.

Pe aici predomină ninsorile, iar în zona montană o să ningă abundent și se va depune un strat nou de zăpadă.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Atmosferă mohorâtă și rece avem și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Vor fi mai ales ninsori, dar, pe spații mici, apar și câteva ploi.

Citeste si: VIDEO- Turiști salvați din Postăvaru după căderi abundente de zăpadă

În ținuturile vestice găsim înnorări și ploi pe arii restrânse, dar, după-amiază și pe timpul nopții, norii se mai risipesc.

În schimb, în zona montană continuă să ningă.

În Transilvania avem vreme închisă, va fi foarte frig, iar pe-aici predomină ninsorile. La munte ninge abundent, stratul de zăpadă continuă să crească, iar în Meridionali este risc foarte mare de avalanșe, în special în Munții Făgăraș.

În Oltenia prindem înnorări în prima parte a zilei, dar cerul se mai degajează după-amiază. Vântul are unele intensificări, iar în zonele deluroase o să plouă, iar la munte ninge.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

În ținuturile sudice se anunță o zi destul de mohorâtă, cu ploi în zonele mai joase și ninsori la munte. În Lunca Dunării, în a doua parte a zilei norii se mai risipesc, iar maximele vor atinge 10 grade Celsius.

Vremea la munte

Va ninge la munte

La munte continuă vremea de iarnă. Va fi frig, o să ningă abundent, stratul de zăpadă continuă să crească, iar vântul va sufla mai tare pe creste. În Carpații Meridionali este risc foarte mare de avalanșe, în special în Munții Făgăraș.

Vremea în toată țara

Până sâmbătă dimineață toată zona de munte se află sub atenționare cod galben. Pe aici o să ningă destul de mult și stratul de zăpadă va crește. Momentan, avem 1 metru de zăpadă în Ceahlău, în Semenic și la Păltiniș. În plus, în Carpații Meridionali este risc foarte mare de avalanșe, în special în Munții Făgăraș.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI