Planul Roşu de Intervenţie a fost activat la ora 22.40, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz care transporta persoane.

Citește și: El este Ionuț, vasluianul care a plecat în Spania pentru o viață mai bună, dar a murit în condiții foarte suspecte. Bărbatul muncea pentru fiica sa, de doar 9 ani

Şoferul autoturismului a murit, un tânăr de doar 17 ani, iar alte 21 de persoane au ajuns la spitalele din Deva, Orăştie şi Hunedoara. 

Cum s-a produs accidentul din Băcia, Hunedoara

Potrivit ISU Hunedoara, 21 de persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului de la Băcia şi o persoană a decedat. Persoanele rănite au fost duse la spitalele din Deva (7), Hunedoara (6) şi Orăştie (8).

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Fiica milionarului Ioan Crișan, reținută pentru uciderea lui. Anchetatorii au aflat de ce Laura Crișan a comandat asasinarea acestuia- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

ISU Hunedoara a mai transmis că la faţa locului au intervenit 2 autospeciale de intervenţie, 1 autospecială de transport victime multiple, 4 ambulanţe SMURD, 6 ambulanţe SAJ, 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă.

Accident mortal în Băcia, Hunedoara

Accident mortal în Băcia, Hunedoara

[Sursa foto: ISU Hunedoara]

Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 23.48, potrivit News.ro. 

”O persoană a murit şi alte 8 au fost grav rănite în urma unui accident rutier care s-a produs cu puţin timp în urmă, în localitatea Băcia, pe DN 66.

Impactul s-a produs între un autoturism şi un microbuz. Persoana decedată era şoferul autoturismului”, a transmis ISU Hunedoara.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si