Iată cum va fi vremea, azi 6 aprilie 2021, în România!

Vremea în principalele regiuni ale țării

Astăzi, la fel ca în ziua precedentă, în vestul, nord-vestul şi, parţial în centrul ţării, vremea va fi rece, va fi mai ult înnorat şi temporar va ploua slab, după-amiaza şi seara.

În restul țării, temperaturile vor crește, iar vremea va fi frumoasă, dar după-amiaza și în sud-est vor fi înnorari msi accentuate şi, local, averse de ploaie cu descărcări electrice.

Însă, spre seara, înnorările se vor extinde şi vor cuprinde treptat toate zonele țării. În vest, centru şi nord vor fi precipitaţii moderate cantitativ, sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar local cu depunere de strat de zăpadă. În zona de munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă.

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 şi 19 grade, iar cele minime se vor încadra între -3 şi 7 grade.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Carantina va fi prelungită în mai multe localități din județul Ilfov

Vremea în București

În Capitală, vremea se încălzește, cerul va fi variabil, cu înnorări mai intense spre seara şi noaptea, când vor exista șanse să ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la sspre seară.

Temperatura maximă în București va fi de 17...18

grade, iar cea minimă de 4...6 grade.

Vremea la munte

La munte vor fi precipitaţii extinse treptat dinspre nord-vest, iar cerul va fi mai mult înnorat precipitațiile vor fi mixte pe timpul zilei la altitudini mai mici, însă în rest va ninge şi se va depune un strat nou de zăpadă. Vântul va sufla moderat, mai ales la altitudini de peste 1500 m, unde zăpada va fi viscolită.

Prognoza METEO, azi 6 aprilie 2021. Vreme caldă în mai multe zone din țară
Prognoza METEO, azi 6 aprilie 2021. Vreme caldă în mai multe zone din țară[Sursa foto: PixaBay]

Vremea pe litoral

La malul Mării Negre, va plua slab spre seară și noaptea. Pe litoral, temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Citeste si: Italia anunță că scurtează carantina pentru cei care vor călători pe teritoriul său


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si