Vremea incepe sa se incalzeasca, insa temperaturile se vor mentine sub normele acestei perioade.

Cum va fi vremea marti, 27 martie

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data, desi temperatura aerului va fi in crestere si in regiunile extracarpatice. Cerul va avea innorari si temporar va ploua in nordul si centrul tarii, local in vest si izolat in rest. in zona de munte precipitatiile vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare si vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5...6 grade, izolat, in jumatatea de nord a tarii si 10...12 grade in regiunile sudice. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -2 si 4 grade.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cum va fi vremea miercuri, 28 martie

Vremea va deveni normala din punct de vedere termic. Cerul va avea innorari si va ploua, ziua mai ales in nordul, centrul si estul tarii, iar noaptea in nord-vest.

La munte, indeosebi pe crestele inalte, precipitatiile vor mai fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 grade in estul Transilvaniei si 14...15 grade in Banat, Oltenia si Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -3 si 5 grade. La inceputul, dar mai ales la sfarsitul intervalului, cu precadere in sud-est, pe arii restranse va fi ceata.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si