Close sidebar
Close sidebar

Prognoza meteo pentru lunile Decembrie, Ianuarie si Februarie. La ce iarna sa ne asteptam, ne spun meteorologii

Estimarile Centrului European pentru prognoze pe durata medie (ECMWF) din Anglia, care calculueaza distributia temperaturilor medii lunare, precum si distributia cantitatilor lunare de precipitatii, arata ca iarna ce vine va fi una normala, in care temperaturile nu vor fi mai scazute sau mai ridicate decat in anii precedenti.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Decembrie: Temperatura aerului urmeaza sa aiba valori medii lunare apropiate de norma in cea mai mare parte a tarii, mai ridicate putin in zonele de sud si sud-est. Din punctul de vedere al precipitatiilor, acestea vor fi putin peste normele climatologice.

Ianuarie: Temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei in zonele de sud, sud-estul si local in vestul tarii, urmand sa fie mai scazute in restul zonelor. Cantitatile totale de precipitatii vor fi apropiate de norme in est si sud-est si peste media climatologica in restul tarii.

Februarie: Valorile medii lunare ale temperaturii aerului vor fi apropiate de norma in toata tara. Cantitatea de precipitatii va avea o tendinta spre excedent in vestul si centrul tarii, iar in celelalte regiuni vor fi apropiate de normele climatologice.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Sursa: Libertatea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI