In Muntenia, cerul va fi variabil, iar termometrul va indica 14 grade in Calarasi, 12 grade in Targoviste.

In Transilvania, se anunta atmosfera inchisa in prima parte a zilei, apoi incepm sa zarim soarele. Temperaturile raman in continuare scazute si ajung pana la 12 grade in Brasov, la fel si in Sibiu.

In Moldova, avem parte de o zi rece, cu vant moderat.

Se vor inregistra 12 grade in Galati, 11 grade in Piatra Neamt.

Citeste si: VIDEO| Vreme extrem de rece în toată țara. Zonele unde va fi iarnă în toată regula

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In Vestul tarii, partea buna e ca scapam de atmosfera inchisa si ne bucuram de putin soare timid, ce-i drept. Valorile termice ajung la 14 grade in Resita, la fel si in Arad.

In Oltenia, cerul va fi variabil, iar mercurul din termometre ajunge pana la 14 grade in Craiova, 17 grade in Turnu Severin.

In Dobrogea, sunt anuntate ploi pe arii restranse, iar vantul va avea rabufniri.

13 grade vor fi in Constnta, la fel si in Tulcea.

Prognoza meteo pentru următoarele ore și pentru mâine

La noapte, se anunta vreme deosebit de rece. In Vestul, nordul si centrul tarii, minimele scad sub zero grade, iar la la munte va ninge. Minimele vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade.

In Capitala, nu sunt schimbari in ceea ce priveste vremea.

Este anormalde rece pentru aceasta perioada, iar termometrul va indica 14 grade. La noapte, minima scade la 4 grade, iar cerul va fi senin.

Maine, se incalzeste! Temperaturile cresc cu 5-6 grade fata de cele de astazi,iar cerul va fi variabil. Se vor inregistra 20 de grade.

La munte, cerul va fi innorat in prima parte a zilei, dar dupa orele pranzului se insenineaza. In Carpatii Meridionali si de Curbura sunt conditii de precipitatii mixte, iar pe creste vantul va avea intensificari.

Citeste si: Meteorologii anunţă vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitaţii mixte în zonele subcarpatice până marţi dimineaţă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si