Crisana
Regimul termic va fi apropiat de cel normal in aceasta perioada din an, pe intreg intervalul de prognoza. In medie, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 19 de grade, usor ridicate, pana la 20...21 de grade, in zilele de 3 si 13 octombrie, iar minimele vor creste de la 6 grade in prima noapte, la 9 grade in cea de-a doua, apoi vor oscila in jurul a 8 grade. Probabilitatea de ploaie va creste incepand cu data de 3 octombrie. Temporar, se pot cumula cantitati de apa mai insemnate in intervalele 3-4 octombrie si 6-11 octombrie.

Litoral
Temperatura aerului va creste treptat in prima parte a intervalului, apoi nu va avea variatii semnificative. Majoritatea valorilor ce urmeaza sa se inregistreze, atat diurne, cat si nocturne, vor fi apropiate de cele normale ale perioadei. In medie, pe parcursul primei saptamani vor fi maxime cuprinse intre 15 si 21 de grade si minime intre 7 si 12 grade, iar in cea de-a doua saptamana temperaturile maxime vor oscila in jurul a 19 grade, iar minimele in jurul a 11 grade. Vor fi posibile ploi, dar slabe cantitativ, cu probabilitate mai mare de semnalare in perioada 7-11 octombrie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Munte
Regimul termic, fara variatii semnificative pe intreg intervalul de referinta, va fi apropiat de cel normal in aceasta perioada, cu medii ale temperaturilor maxime de 8...10 grade si de 2...3 grade ale celor minime, exceptand prima dimineata, cand vor fi temperaturi de -1...0 grade. Incepand cu 3 octombrie, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata, sunt prognozate si lapoviste, iar in perioada 7-11 octombrie acestea pot fi moderate si insemnate cantitativ. 

Sursa: ANM


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si