Luni

In tara

Desi in scadere fata de ziua precedenta, valorile termice diurne vor continua sa se situeze peste cele normale in a doua decada a lunii decembrie. Noaptea, insa vremea va deveni rece in vestul, nordul si in centrul tarii. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 10 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si 0 grade.

Cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitatiilor se va extinde cuprinzand treptat majoritatea zonelor.

Pe parcursul zilei, la munte vor predomina ninsorile, iar in vest, in nord-vest si in centru vor fi precipitatii sub forma de ploaie si lapovita. Noaptea va ninge in toate masivele montane, vor fi mai ales ninsori in nord si in centru, precum si in zonele deluroase ale celorlalte regiuni, iar in sud si sud-est vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul se va intensifica in special in a doua parte a intervalului, cand in estul si in sud-estul teritoriului, dar si pe crestele montane, rafalele vor depasi 55…60 km/h.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Desi in scadere usoara fata de intervalul anterior, valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele normale in a doua decada a lunii decembrie. Vor fi innorari, iar noaptea se vor semnala precipitatii slabe, la inceput sub forma de ploaie, apoi lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari spre sfarsitul intervalului. Temperatura maxima va fi de 8…9 grade, iar cea minima se va situa in jurul a 0 grade.

Marti

In Bucuresti

Valorile termice vor scadea semnificativ, vremea devenind rece. In prima parte a zilei, vor fi innorari si conditii ca trecator sa ninga slab, iar vantul va mai avea intensificari. Apoi cerul se va degaja, iar vantul va deveni moderat. Temperatura maxima va fi in jurul a 1 grad, iar cea minima de -7…-5 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si