PROGNOZA METEO pentru MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi intervale de timp în care se vor semnala averse, şi cu caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în prima parte a zilei în regiunile vestice, nordice şi centrale, apoi, treptat, şi în restul teritoriului. Izolat va cădea grindină. Valorile termice vor fi în scădere şi se vor apropia de cele normale la această dată, exceptând estul şi sudul ţării, unde local vremea se va menţine călduroasă; se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 22 şi 32 de grade şi minime între 10 şi 18 grade.

LA BUCUREŞTI

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Pe parcursul zilei vremea va fi frumoasă şi călduroasă, cu o maximă termică de 30…31 de grade. Din orele serii cerul se va înnora treptat, iar noaptea vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 16…18 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 08.06.2017  – 11.06.2017

ÎN ŢARĂ

La începutul intervalului vremea se va răci uşor în cea mai mare parte a ţării şi mai ales în jumătatea de est vor mai fi averse. Apoi probabilitatea de ploaie va scădea, iar temperaturile vor fi în creştere.

LA BUCUREŞTI

La începutul intervalului vremea se va răci uşor şi vor mai fi averse, apoi probabilitatea de ploaie va scădea, iar valorile termice vor fi în creştere.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si