Close sidebar
Close sidebar

Programul agențiilor de pariuri de Paște 2022. Unde poți paria duminică, 24 aprilie 2022

Ca în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor, magazinele, centrele comerciale, instituțiile și agențiile de pariuri sportive vor funcționa după un program special cu ocazia Paștelui.

Madalina Grigore,

Programul agențiilor de pariuri de Paște 2022


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Programul agențiilor de pariuri de Paşte 2022. În apropierea Sărbătorilor Pascale,  cele mai cunoscute agenții de pariuri și-au anunțat programul  de funcționare. 

Programul agențiilor de pariuri de Paşte 2022

Află la ce case de pariuri sportive poți paria în prima zi de Paște, pe 24 aprilie! 

Program Paşte 2022 Superbet

Agenţiile Superbet se deschid în fiecare zi de la ora 10:00 şi se închid la 22:00, în timp ce altele la ora 23:00 şi există şi sucursale care îşi închid uşile la miezul nopţii. Este foarte important să verificaţi întotdeauna orarul afişat la uşa agenţiei la care vă gândiţi să mergeţi, căci nu toate casele funcţionează la fel.

Citeste si: Reţetă tiramisu: Un desert special de Paşte 2022

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

În Sâmbăta Mare, pe 23 aprilie, agențiile vor funcționa potrivit programului normal. Duminică, în prima zi de Paște, casele de pariuri Superbet vor fi închise.

Programul va fi reluat luni, dar va fi unul mai scurt, în a doua zi de Paște acestea vor funcționa începând cu ora 10:00 până la ora 20:00.

Cu toate acestea, reprezentanții agenției de pariuri spun că dacă doriți să puneți un bilet o puteți face și online, utilizând aplicația Superbet.

Program Paşte 2022 Casa Pariurilor

Programul normal al agențiilor este de la ora 10 la ora 22.

Până în acest moment compania nu a anunțat programul pentru Sărbătorile Pascale.

Program Paşte 2022 Fortuna

În mod normal, agențiile Fortuna sunt deschise zilnic de la ora 10 la ora 22, dar cu ocazia sărbătorilor de Paște reprezentanții agenenției nu au anunțat cu exactitate programul care ar putea să difere de cel normal.

Program Paşte 2022 Bet One

Agențiile Bet One au program zilnic de la ora 09:00 la 21:00. Cu toate acestea programul din Vinerea Mare, din prima și din a doua zi de Paște ar putea să fie diferit. 

Program Paşte 2022 Stanleybet

Programul normal al agențiilor este zilnic de la ora 09:00 până la ora 22:00. De Sărbătorile Pascale programul caselor de pariuri ar putea fi diferit, mai ales în Vinerea Mare, în prima și în a doua zi de Paște.

Program Paşte Max Bet

Agențiile companiei au program zilnic de la miezul nopții până la 23:30. Reprezentanții companiei nu au anunțat programul pentru Sărbătorile de Paște.

Citeste si: Masa de Paște. Cum combinăm alimentele

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI