Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Din ce în ce mai mulți români sunt tentați să îşi monteze panouri fotovoltaice pentru a economisi, dar și pentru a li se ușura munca. Aceștia trebuie să știe că au început înscrierilor la Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. 

Ce trebuie să facă românii pentru a primi 20.000 de lei de la stat?

Românii care aleg să se înscrie pot primi o subvenţie de 20.000

de lei de la stat. Cei care pot depune actele vineri sunt cei care au domiciliul în Bucureşti-Ilfov. Perioada de înscrieri pentru această regiune se va încheia pe 23 mai. Principiul de acordare a subvenţiei este primul venit, primul servit.

Cei care doresc să se înscrie în program au nevoie de următoarele acte:

  • actul de identitate
  • certificatul de atestarea fiscală
  • certificatul de atestarea fiscală privind impozitele și taxele locale de la primărie
  • extrasul de carte funciară. 

Citește și: Campania Radio Impuls” Facem Școala Bine” și susținută de parapet.ro a ajuns la final. Ce școală a câștigat panourile fotovoltaice de ultimă generație?

Pentru a vă putea înscrie în acest program trebuie să vă creați un cont. Prin urmare, accesați site-ul  înscrierionline.afm.ro  și apăsați pe butonul Înregistrați-vă acum. Introduceți adresa de e-mail, acolo unde veți primi și un cod de verificare. 

Mai apoi, în pagina afișată veți introduce codul de verificare primit pe e-mail, vă alegeți o parolă și astfel se va crea un cont. 

Cât economisim cu panourile fotovoltaice

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Panourile fotovoltaice sunt o alternativă mai bună pentru cei care stau la casă.

Pentru Alexandru, să locuiască într-o casă modernă nu mai este un stres financiar. De doi ani și-a montat un sistem de  panouri fotovoltaice, astfel că are energie aproape gratis.

Chiar dacă investiția a fost mai costisitoare a meritat, căci lucrează pe laptop și ține televizorul deschis fără să facă economie. 

Citește și: 5 metode moderne de a combate stresul

Alexandru: „ Hotârărea să instalez aceste panouri fotovoltaice a venit în urma unor facturi la electricitate care începuseră să devină supărătoare.  Ajunseseră să fie unele și de 1.500 de lei pe lună.”

O analiză de piață arată că mai bine de jumătate dintre românii care locuiesc la case vor să apeleze la energia verde.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si