Close sidebar
Close sidebar

Programul Metrorex în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie. Vor fi introduse trenuri suplimentare

Metrorex a anunțat că circulația metroului va fi conform zilelor de sărbătoare.

Diana Bostan,

Program Metrorex sărbători

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Metrorex a anunţat, sâmbătă, că în intervalul 27 noiembrie- 1 decembrie, trenurile de metrou vor circula conform zilelor de sărbătoare de circulaţie, şi vor fi introduse trenuri suplimentare. 

Programul Metrorex în perioada 27 noiembrie-1 decembrie

„Având in vedere hotararea de guvern privind stabilirea zilei de 29 noiembrie ca zi liberă, Metrorex informează publicul călător că în perioada 27 noiembrie- 1 decembrie 2021 (inclusiv în data de 29.11.2021) trenurile de metrou vor circula conform graficelor de circulaţie, stabilite pentru zilele de sărbătoare. Totodată, Metrorex a prevăzut introducerea de trenuri suplimentare pentru eventualitatea creşterii traficului de călători, în această perioadă”, arată compania, sâmbătă, într-un comunicat de presă remis News.ro.

Citeste si: A fost numit noul director general al Metrorex

Trenuri suplimentare pentru parada de 1 decembrie

„Cu această ocazie, Metrorex urează tuturor românilor La mulţi ani! de Ziua Naţională, 1 Decembrie şi de Sfântul Andrei, ocrotitorul României”, adaugă sursa citată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Tentativă de sinucidere la staţia de metrou Piaţa Unirii 1. Circulația trenurilor, afectată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI