Englezii ii spun "bus lane" si o respecta cu sfintenie. Primaria Capitalei si Politia Rutiera o numesc banda unica pentru transportul in comun. Va fi semnalizata prin acest indicator. Doar ca parerile sunt deja impartite, dovada clara ca scandalurile se vor tine lant!

Proiectul noului traseu pentru banda unica va incepe in Baneasa, va trece pe la Arcul de Triumf si Piata Dorobanti si se va opri la Piata Romana.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Proiectul benzii unice a fost aplicat deja. Exista in mai multe zone din oras doar ca... Ati ghicit! Este ignorat de toata lumea!

Pentru inceput, noile benzi vor fi semnalizate cu ajutorul vopselei. Apoi se vor monta si stalpisori de delimitare.
Priviti acest bulevard. Imaginati-va ca una dintre benzi este libera, iar autobuzul poate circula nestingherit. Timpul unei calatorii s-ar scurta la jumatate.

Teoretic, cei care nu vor respecta benzile unice dupa aplicarea noilor marcaje, vor fi amendati. Sa existe oare hartie suficienta pentru procesele verbale? In alte tari, benzile pentru autobuze sunt monitorizate de camere de supraveghere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si