Close sidebar
Close sidebar

Proprietățile BB cream-ului și cum să îl alegi corect în funcție de ten

BB Cream este un produs cosmetic ce are proprietatea să ascundă imperfecțiunile pielii și să îi asigure o îngrijire delicată. Deși a apărut recent, acesta a reușit să facă o adevărată revoluție în industria frumuseții, astfel, cu siguranță îl putem zări în orice trusă cosmetică a unei femei.

Andreea Stoica,

Proprietățile BB cream-ului și cum să îl alegi corect în funcție de ten

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Remediul combină proprietățile cremei de zi și a fondului de ten, îndeplinind atât funcții decorative cât și de îngrijire: corectează tonul feței și ascunde imperfecțiunile minore, precum și hidratează, hrănește pielea și ameliorează inflamațiile minore.

Principalele proprietăți ale BB cream-ului:

  • conține filtre SPF;

  • maschează petele întunecate și uniformizează tonul pielii;

  • calmează epiderma;

  • unele produse includ componente care încetinesc procesul de îmbătrânire.

Toate aceste efecte se datorează formulei bogate în ingrediente valoroase.

Deci, ținem să menționăm că un astfel de produs conține siliconi, dioxid de siliciu, acid hialuronic, glicerină și alte ingrediente hidratante. De asemenea, cremele BB conțin minerale care îngrijesc pielea și nu provoacă iritații, calmează, înmoaie epiderma aspră și uscată. Unele creme BB mai conțin vitamina C, colagen, precum și ingrediente naturale benefice- extracte din plante și uleiuri naturale.

Cum să alegi corect BB cream-ul în funcție de ten

Remediul se consideră a fi un produs universal și majoritatea din ele sunt concepute ținând cont de nevoile tuturor tipurilor de piele, dar totuși, atunci când alegi un BB cream, trebuie să iai în considerare unele nuanțe, astfel rezultatul va fi unul perfect.

După cum vezi, un BB cream poate lua simultan locul unei creme de față și a unui fond de ten, asigurând pielii un aspect frumos și radiant. Cu un astfel de produs inovator poți fi sigură că micile imperfecțiuni vor fi mascate, iar nuanța tenului va fi uniformă. Dacă încă nu ai produsul în trusa cosmetică, atunci nu ezita să-l achiziționezi și cu siguranță vei rămâne încântată de efectele sale benefice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI