Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Protest inedit în Italia, după ce un judecător a decis că un bărbat care a agresat sexual o fată nu e vinovat

O decizie scandaloasă a pornit un protest inedit în Italia. Un bărbat de 66 de ani a fost achitat de hărțuirea sexuală a unei eleve. Motivul? Fapta a durat mai puțin de 10 secunde. De la pronunțarea sentinței, mii de italieni s-au alăturat mișcării online „o pipăială scurtă”.

Redactia Stirile Kanal D,

Protest inedit în Italia, după ce un judecător a decis că un bărbat care a agresat sexual o fată nu e vinovat

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mii de italieni se filmează astfel, în timp ce își ating diverse părți ale corpului. Alături, au un cronometru. Vor să arate cum 10 secunde pot părea o eternitate, atunci când ești victima unui abuz sexual.

Citește și: O copilă de 11 ani a fost la un pas să fie răpită de un bărbat de 77 de ani. Individul a încercat să o ademenească cu 4 lei

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Totul a pornit după ce un judecător a exonerat un bărbat de 66 de ani, îngrijitor la o școală, care a agresat sexual o adolescentă. În motivarea sentinței acesta a specificat că atingerile au durat între 5 și 10 secunde, deci nu s-ar putea numi „abuz”.

Hashtagul „#10 secondi” a devenit viral pe rețelele de socializare după pronunțarea sentinței

Fapta blamată acum de o țară întreagă a avut loc anul trecut, iar pedeapsa propusă inițial de procurori a fost de 4 ani de închisoare.

Într-un interviu pentru Corriere de la Serra, eleva a spus că se simte trădată de sistemul de justiție din țara sa, iar activiștii pentru drepturile femeilor se tem că incidentul nu va face decât să descurajeze alte victime ale abuzului sexual.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI