Close sidebar
Close sidebar

Protest la Snagov, unde are loc nunta lui Dragnea Jr.! Cum i-au asteptat manifestantii pe invitati

Mai multi protestatari s-au adunat in Padurea Snagov pentru a manifesta contra PSD. Nunta fiului lui Dragnea Jr. are loc la Palatul Snagov, iar manifestantii i-au asteptat pe invitati cu pancarte anti-PSD si cu scandari contra partidului condus de Liviu Dragnea.

Madalina Cotorceanu,


DISTRIBUIE
acest articol

Stefan Valentin Dragnea si Gina Alexandra Tatulescu s-au casatorit astazi. Cununia civila a fost oficiata de Primarul Capitalei Gabriela Firea. Cununia religioasa trebuia sa aiba loc la Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, dar locatia a fost schimbata dupa ce s-au anuntat proteste acolo.

Petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, fost palat regal, construit pentru Printul Nicolae al Romaniei, iar la eveniment sunt asteptate in jur de 750 de persoane. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI