110 angajaţi ai Termocentralei Mintia din judeţul Hunedoara, au refuzat luni dimineaţă să intre la lucru. Ei protestează în curtea instituţiei pentru că de şase luni nu şi-au primit bonusurile la salarii.

Liderul Sindicatului ”Solidaritatea”, Cristian Iştoc, a anunţat că centrala a fost oprită sâmbătă noaptea din cauza lipsei de cărbune.

De ce sunt angajaţii nemulţumiţi?

Angajaţii au anunţat că refuză să intre la muncă deoarece de şase luni nu au primit anumite bonusuri la salarii, cum ar fi decontarea transportului, tichete de masă sau ajutorul de încălzire.

Citeste si: OMS, semnal de alarmă pentu manifestanții anti-mască: "Virusul este real şi ucide"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cu tot cu bonusuri, salariile energeticienilor sunt de 3500- 5.500 de lei, anunţă reprezentanţii Sindicatului ”Solidaritatea” din Valea Jiului.

Cristian Iştoc a mai anunţat luni dimineaţa că încă de sâmbătă noaptea, Termocentrala Mintia a fost oprită deoarece nu mai există cărbune în stocuri.

”Lipsa cărbune. Centrala a fost oprită la zero, sâmbătă noaptea. Sunt lucrări şi manevre chiar dacă e la zero”, a declarat Iştoc.

Citeste si: Ludovic Orban a făcut anunțul mult așteptat! Când începe noul an școlar

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si