Potrivit presei locale, un praf alb a fost vazut in aer in timp ce liderul Partidului Democrat, Lulzim Basha, a vorbit in fata a aproximativ 140 de sustinatori la un miting de duminica.

Mai multe zeci de participanti s-au plans dupa aceea de “iritatii ale pielii si ale ochilor (…), precum si de stari voma”, a precizat Ministerul Sanatatii.

Au fost semnalate si probleme respiratorii.

Si Basha s-a plans de iritatii ale ochilor, dar a plecat repede de la spital si a luat parte la inca un miting electoral, in cursul serii. El a indemnat autoritatile sa lanseze o ancheta “aprofundata si impartiala” pentru a-i identifica pe cei responsabili.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La randul sau, premierul Edi Rama le-a urat sustinatorilor opozitiei insanatosire grabnica si a cerut “descoperirea grabnica” a cauzelor accidentului.

Presupusa otravire, pe care Partidul Democrat a numit-o o “actiune deliberata”, s-a produs pe fondul tensiunilor dintre Partidul Democrat, de

centru-dreapta, si Partidul Socialist al premierului Edi Rama.

La inceputul lunii, liderii opozitiei au cedat in fata presiunilor internationale si au abandonat planurile de a boicota alegerile parlamentare de luna viitoare.
Ministrii de opozitie s-au alaturat Guvernului albanez pe 22 mai, pentru a se asigura ca resursele statului si politia nu vor fi folosite pentru a influenta rezultatul alegerilor generale din 25 iunie.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si