Close sidebar
Close sidebar

Proteste pe aeroporturile din SUA, dupa ce Trump a interzis accesul musulmanilor din şapte tari

Proteste pe aeroporturile din SUA. Mii de oameni s-au adunat in principalele aeroporturi pentru a protesta fata de ordinul executiv semnat de preşedintele american, care suspenda temporar programele de primire a refugiatilor si blocheaza intrarea in tara a cetatenilor din sapte tari musulmane, inclusiv Iran, Irak si Siria.


DISTRIBUIE
acest articol

Mii de oameni au protestat pe aeroportul JFK din New YorkPeste 2.000 de persoane au protestat in fata terminalului patru al aeroportului JFK, dupa ce autoritatile aeroportuare au retinut 12 refugiati ca urmare a ordinului executiv semnat de presedintele Donald Trump. Autoritatile au incercat sa reinstaureze ordinea prin blocarea circulatiei trenului care face legatura intre terminalele aeroportului din metropola New York.

Decizia de a bloca circulatia trenului a fost intoarsa de guvernatorul Andrew Cuomo, relateaza NY Post. Politicianul democrat a sustinut ca oamenii au dreptul sa protesteze in New York. ”Newyorkezii isi vor face vocile auzite”, a declarat democratul Cuomo.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI