Proteza dentară îmi va schimba fizionomia? Răspunsul specialiștilor

Pentru mulți, perspectiva de a purta o proteză dentară poate fi descurajantă... Dar nu este cazul să îți faci griji: milioane de oameni îşi trăiesc viaţa la maximum, în condiţiile în care poartă proteze dentare.

Author: Catalina Popa miercuri 24 noiembrie 2021 , 18:17

Proteza dentară îmi va schimba fizionomia? Răspunsul specialiștilor

Proteza dentară îmi va schimba fizionomia? Răspunsul specialiștilor

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Iată mai jos răspunsurile clare la trei dintre cele mai frecvente întâlniri în rândul celor care au nevoie de o proteză dentară.

Proteza dentară îmi va schimba fizionomia?

Proteza dentară este realizată după forma dinților naturali, astfel încât fizionomia dumneavoastră nu se va schimba semnificativ. De fapt, dinții ajută la susținerea obrajilor și a buzelor. Lipsa acestei susțineri face ca persoanele să pară mai în vârstă din cauza slăbirii mușchilor feței. Prin urmare, unele persoane care au avut o perioadă dinți lipsă înainte de a se decide să poarte o proteză, simt chiar că proteza le-a îmbunătățit fizionomia.

Citeste si: Regulile de aur pentru curățarea unei proteze dentare

Îmi va cădea des proteza dentară?

Tehnicianul dentar va aloca timpul necesar pentru a se asigura că proteza dentară se mulează perfect pe gingiile dumneavoastră. Astfel, proteza dentară va sta cât mai bine fixată în gură și nu va cădea. Pentru un plus de încredere, există metode prin care vă puteți fixa mai bine proteza pe gingii. Cum ar fi o cremă adezivă COREGA.

Citeste si: Cum se aplică în mod corect crema adezivă pentru proteze dentare. Pas cu pas

Se va observa că port proteză dentară?

Fiind realizată după forma dinților dumneavoastră naturali, persoanele cu care vă întâlniți nu își vor da seama că purtați o proteză dentară, nici măcar în momentele intime, cum ar fi sărutul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dacă unele persoane au avut o perioadă de timp dinții vizibil deteriorați sau dinți lipsă care au determinat slăbirea mușchilor feței, făcându-le să pară mai în vârstă, purtarea protezei poate fi observată de cei cu care se întâlnesc în mod regulat. Dar asta pentru că zâmbetul lor este mai luminos, dinții lor arată mai frumos sau poate fiindcă par întinerite.

Citeste si: Cremele adezive pentru proteza dentară îți pot uşura viaţa de zi cu zi. Cum te ajută când mănânci sau vorbești

Iar atunci când vrei să ai parte de o fixare puternică a protezei dentare, încearcă o cremă adezivă pentru protezele dentare, cum ar fi una din gama Corega.


Abonează-te pe
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si