Close sidebar
Close sidebar

Nicușor își obligă partenera să se filmeze cu clenții, apoi făcea scene de gelozie

Proxenetul Nicușor își obliga iubita să se filmeze cu clienții ca să le ia banii, apoi se dădea gelos. Interlopul făcea scene de gelozie, dar voia ca partenera să facă și bani.

Redactia Stirile Kanal D,

Nicușor Moldovanu avea o rețea de femei în Germania.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Proxenetul Nicușor Moldovanu, zis Johny Chass, își obliga partenera să se filmeze cu clienții ca să fie sigur de banii primiți. Bărbatul a montat camere video într-o rulotă din Germania folosită pentru exploatarea sexuală a acesteia, pentru ca nu cumva ea să-și păstreze din banii primiți. Ulterior, bărbatul făcea crize de gelozie.

Atât interlopul, cât și iubita sa, provin din familii cu probleme financiare. În anul 2015, Nicușor Moldovanu a convins victima să practice prostituția pentru el, inițial în Germania, apoi în Elveția.

Citește și: Cine este bărbatul care a condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au găsit droguri în mașină

Proxenetul i-a cumpărat biletele de avion, i-a stabilit traseul şi „punctele de lucru”.

Iubita lui Nicușor și-a mințit familia că este ospătăriță în Germania. Femeia a devenit și ea posesivă și geloasă atunci când a aflat că tânărul o înșală.

Povestea interlopului Nicușor și a partenerei sale

Bărbatul devenea recalcitrant și adesea îi reproșa femeii că se poartă într-un anumit fel cu clienții. Proxenetul conducea o rețea din care făceau parte mai multe fete tinere pe care le exploata fără milă.

Judecătorii sunt de părere că Nicușor juca teatru pentru a-și ține iubita captivă și astfel pentru a-i produce bani în continuare. „De asemenea, se observă că după determinarea fetelor de a practica prostituția acesta inițiază un adevărat control asupra psihicului, activităţii sexuale, dar şi asupra tuturor banilor câștigați de fetele cărora le inoculează ideea că trebuie «să se axeze pe muncă» (f. 136 verso vol. IV d.u.p.),

le verifică fiecare moment în care au relaţii sexuale pentru a se asigura că acestea câștigă banii pentru a-i trimite şi «a-l salva de puşcărie», conform anchetatorilor.

Proxenetul a devenit un mentor pentru femeile care lucrau pentru el. Johny Chass le explica în detaliu cum să se poarte cu bărbații pentru ca ei să revină de fiecare dată. Atunci când ele refuzau anumite practici sau clienţi din anumite motive inculpatul devenea deosebit de violent verbal, le ţinea lecţii de voinţă şi le amintea din nou scopul pentru care sunt acolo, respectiv să câștige bani pentru a fi fericiţi

împreună.

În plus, instanţa remarcă o capacitate deosebită a inculpatului de manipulare a conștiinței şi voinţei acestor fete care ştiau că lucrează pentru propriul iubitul pentru a avea în viitor o relaţie trainică.

„Inculpatul poartă pe rând discuţii cu fiecare în parte, inclusiv cu persoana vătămată din prezenta cauză, și le convinge că celelalte fete sunt doar nişte «femei ușoare» de care se folosește pentru a obţine bani.”, se arată în dosar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Bia Khalifa a fost surprinsă în public cu fostul ei iubit! Reacția lui Fulgy: „E un om matur”

Conform specialiștilor, „inculpatul se îndeletnicește de mai multă vreme cu această activitate pe care o are foarte bine planificată, activitatea de prostituţie a fetelor convinse că sunt într-o relaţie cu inculpatul, ajungând, practic, sursa de venit a acestuia, acestea sperând că visul de a fi împreună cu inculpatul se va împlini”, se găsește în dosarul de la Judecătoria Pașcani.

Bărbatul consideră că el merită banii pentru că femeile se relaxează prin această meserie

Nicușor Moldovanu continuă să surprindă. Una dintre conversațiile înregistrate pe care Nicușor Moldovanu le-a avut cu victima poate reflecta faptul că individul insinua victimei că singurul „păgubit” e doar el. „Ăştia 8000 de franci pe care i-ai trimis, am suferit pentru ei, eu merit banii ăştia… În schimb, tu nu îi meriţi… Pentru tine a fost relaxare maximă”, spunea inculpatul victimei, arată newsweek.ro.

Bărbatul efectiv își obliga partenera să-și înregistreze toți clienții cu care a întreținut relații intime, după care devenea extrem de gelos și de supărat.

Iubita a devenit și ea la fel de geloasă și afirma că este înșelată de el. Relațiile intime erau înregistrate pentru ca el să poată contoriza în mod clar sumele de bani pe care le încasa tânăra din activitatea prestată. Judecătorii susțin că gelozia lui era doar un teatru ieftin.

Inițial, proxenetul a fost pus sub control judiciar pentru proxenetism, apoi a și cerut-o de soție pe victima sa ca să-i păcălească pe anchetatori. În 2020, procurorii i-au interceptat convorbirile telefonice, i-au percheziționat casa, i-au pus sechestru pe aurul și banii găsiți și au cerut arestarea preventivă. Judecătorii au emis mandatul de arestare, după care a fost judecat pe fond la Pașcani și a fost condamnat la executarea unei pedepse de 6 ani și 11 luni de închisoare.

Bărbatul a contestat decizia magistraților de la Judecătoria Pașcani și a avut câștig de cauză.

Citește și: Interlopul Robert Yoc a intrat cu sabia în mână la priveghiul celor trei copii intoxicați cu fum

Judecătorii de la Curtea de Apel Iași au admis apelul lui și au decis să trimită dosarul înapoi la Pașcani pentru reluarea de la zero a cercetării judecătorești.

Nicușor a continuat să comită ilegalități. În septembrie 2020, el a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare, cu suspendare. Aflat în incinta unei spălătorii auto, agresase un alt client, victima având nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Amendat contravențional pentru diferite postări de pe Facebook, Moldovanu s-a întâlnit pe 7 aprilie, aproape de miezul nopţii, cu un agent de poliţie judiciară de la Compartimentul rutier din oraş, pe care l-a ameninţat cu acte de violenţă.

Lăsat în libertate atunci, individul a continuat, iar pe 9 aprilie, a postat de pe profilul său de Facebook un mesaj în care a înjurat şi ameninţat poliţiştii din localitate.

„La data de 16.04.2020, a postat pe reţeaua de socializare Facebook, de pe contul său, o înregistrare live (sesiune video), unde a proferat injurii şi cuvinte triviale la adresa lucrătorilor de poliţie, reiterând amenințările adresate în data de 07.04.2020 persoanei vătămate G. C. V. şi proferând amenințări şi la adresa persoanei vătămate L. D., agent de poliţie judiciară în cadrul Compartimentului Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Hârlău.

Amenințările constând în aceea că a spus agenților de poliţie judiciară că se va intra în casă peste ei, pe timp de noapte, le vor fi violate soțiile şi agresați şi ceilalți membri ai familiilor“, au precizat procurorii.

Un an mai târziu, a fost condamnat în cadrul unui dosar de evaziune fiscală, la 2 ani de închisoare, dar tot cu suspendare.

Citește și: Florin Salam, implicat într-un dosar de cămătărie şi proxenetism. Manelistul a fost audiat în calitate de martor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI