Anul acesta de Crăciun, Stirilekanald.ro vă prezintă poveștile impresionante ale unora dintre cei mai cunoscuți oameni din România! Aceștia și-au deschis sufletul și au făcut mărturisi emoționante! 

Crăciunul petrecut în Noua Zeelandă, o experiență unică trăită de Irina Margareta Nistor

Îndrăgitul critic de film, Irina Margareta Nistor are și acum întipărite amintiri excepționale despre sărbătorile de iarnă. Aceasta spune că și acum trăiește cu nostalgie vremurile în care mirosurile de Crăciun o îmbiau și o făceau să se simtă acasă.

De asemenea, Irina Margareta Nistor, în vârstă de 66 de ani a povestit în exclusivitate pentru jurnaliștii stirilekanald.ro despre dorințele pentru anul 2024. 

”Cea mai frumoasă amintire care îmi vine în minte este cum mă trimiteau părinții în vecini până venea Moșul cu bradul gata împodobit! De asemenea, îmi aduc aminte că cel mai frumos Crăciun l-am petrecut în Noua Zeelandă, pe un nisip vulcanic și totuși cu brazi în case”,  a spus Irina Margareta Nistor.

Irina Margareta Nistor Crăciun

Irina Margareta Nistor a dezvăluit ce nu îi lipsește niciodată de pe masa de sărbători.

[Sursa foto: Facebook]

Crăciunul amintit cu nostalgie

Cât despre copilăria sa, aceasta a povestit că adora bucatele tradiționale petrecute de Crăciun și aromele care se simțeau atât de pregnant în fiecare încăpere din casă. Chiar și așa, ea spune că pe vremuri sărbătorile aveau parcă un alt farmec aparte, care acum parcă cu greu mai poate fi regăsit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Îmi amintesc de sărbătorile din copilărie cu enormă nostalgie și arome de cozonac cu alune caramelizate din gradină și stafide ținute în rom cubanez. Acum, văd Crăciunul ca o sărbătoare cu daruri pentru toată lumea sub pom, inclusiv pentru animăluțele casei, Daisy cățelușa care seamănă cu Titina din desene și MissT o Garfieldă. Dar încă nu știu ce le aduce Moșu. Din casă nu îmi lipsesc niciodată de sărbători bănuții de ciocolată și portocalele confiate”,  a

povestit criticul de film.

Irina Margareta Nistor Crăciun

Irina Margareta Nistor a spus că în anul 2024 își dorește să călătorească.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Pixabay]

Irina Margareta Nistor are și planuri mărețe pentru anul următor. Se pare că aceasta își dorește să viziteze cât mai multe locuri frumoase din lume.

”Pentru anul 2024 îmi doresc să ajung în sfârșit la Florența, orașul preferat al Reginei Mame Elena”, a spus în cele din urmă Irina Margareta Nistor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si