Pulpă de miel la cuptor. Ingrediente:

o pulpă de miel

o lingură ulei

câțiva căței de usturoi

cimbru

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Au plătit 4.400 de euro pe o vacanță de lux, în Egipt, dar realitatea arăta complet diferit față de poze: Am avut un șoc- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

200 g sos de roșii

apă

sare

piper.

Pulpă de miel la cuptor

Citeste si: Drob de Paște. Greșeala pe care o fac mulți când îl prepară. Strică tot preparatul

Pulpă de miel la cuptor. Mode de preparare:

Puneți pulpa de miel într-o cratiță și acoperiți-o pe jumătate cu apă. Adăugați sare și piper după gust.

Pulpă de miel la cuptor

Citeste si: Marinadă pentru miel pentru o friptură fragedă și extrem de gustoasă. Iată secretul!

Pulpă de miel la cuptor. Se adaugă cățeii de usturoi curățați și cimbru, se acoperă cratița cu o folie și se dă la cuptor aproximativ 2 ore.

Se scoate folia din când în când și se verifică dacă mai are apă și dacă s-a pătruns carnea.

Pulpă de miel la cuptor

Citeste si: Cât se fierb ouăle. Timpul corect pentru a ieși exact cum vrei

Pulpă de miel la cuptor. La final se adaugă sosul de roșii, se scoate folia și se mai lasă la cuptor cam 30 de minute.

Citeste si: Reteta de Paste: Briose cu banane si nuci


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si