Pulpă de miel la cuptor. Rețeta perfectă pentru a obține o carne fragedă și gustoasă

Pulpă de miel la cuptor. De Paște, românii consumă, în mod tradițional, carne de miel. Vă prezentăm o rețetă perfectă pentru pulpa de miel!

Pulpă de miel la cuptor. Ingrediente:

o pulpă de miel

o lingură ulei

câțiva căței de usturoi

cimbru

200 g sos de roșii

apă

sare

piper.

Citeste si: Drob de Paște. Greșeala pe care o fac mulți când îl prepară. Strică tot preparatul

Pulpă de miel la cuptor. Mode de preparare:

Puneți pulpa de miel într-o cratiță și acoperiți-o pe jumătate cu apă. Adăugați sare și piper după gust.

Citeste si: Marinadă pentru miel pentru o friptură fragedă și extrem de gustoasă. Iată secretul!

Pulpă de miel la cuptor. Se adaugă cățeii de usturoi curățați și cimbru, se acoperă cratița cu o folie și se dă la cuptor aproximativ 2 ore.

Se scoate folia din când în când și se verifică dacă mai are apă și dacă s-a pătruns carnea.

Citeste si: Cât se fierb ouăle. Timpul corect pentru a ieși exact cum vrei

Pulpă de miel la cuptor. La final se adaugă sosul de roșii, se scoate folia și se mai lasă la cuptor cam 30 de minute.

Citeste si: Reteta de Paste: Briose cu banane si nuci


Autor
Îți Recomandăm Și...
Parteneri