Pulpă de miel la cuptor. Rețeta perfectă pentru a obține o carne fragedă și gustoasă
Pulpă de miel la cuptor. De Paște, românii consumă, în mod tradițional, carne de miel. Vă prezentăm o rețetă perfectă pentru pulpa de miel!
Pulpă de miel la cuptor. Ingrediente:
o pulpă de miel
o lingură ulei
câțiva căței de usturoi
cimbru
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
200 g sos de roșii
apă
sare
piper.
Pulpă de miel la cuptor. Mode de preparare:
Puneți pulpa de miel într-o cratiță și acoperiți-o pe jumătate cu apă. Adăugați sare și piper după gust.
Pulpă de miel la cuptor. Se adaugă cățeii de usturoi curățați și cimbru, se acoperă cratița cu o folie și se dă la cuptor aproximativ 2 ore.
Se scoate folia din când în când și se verifică dacă mai are apă și dacă s-a pătruns carnea.
Pulpă de miel la cuptor. La final se adaugă sosul de roșii, se scoate folia și se mai lasă la cuptor cam 30 de minute.