In articol:
Pulpă de miel la cuptor. Ingrediente:
o pulpă de miel
o lingură ulei
câțiva căței de usturoi
cimbru
Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro
200 g sos de roșii
apă
sare
piper.
Citeste si: Drob de Paște. Greșeala pe care o fac mulți când îl prepară. Strică tot preparatul
Pulpă de miel la cuptor. Mode de preparare:
Puneți pulpa de miel într-o cratiță și acoperiți-o pe jumătate cu apă. Adăugați sare și piper după gust.
Citeste si: Marinadă pentru miel pentru o friptură fragedă și extrem de gustoasă. Iată secretul!
Pulpă de miel la cuptor. Se adaugă cățeii de usturoi curățați și cimbru, se acoperă cratița cu o folie și se dă la cuptor aproximativ 2 ore.
Se scoate folia din când în când și se verifică dacă mai are apă și dacă s-a pătruns carnea.
Citeste si: Cât se fierb ouăle. Timpul corect pentru a ieși exact cum vrei
Pulpă de miel la cuptor. La final se adaugă sosul de roșii, se scoate folia și se mai lasă la cuptor cam 30 de minute.