Close sidebar
Close sidebar

Pulpă de miel la cuptor. Rețeta perfectă pentru a obține o carne fragedă și gustoasă

Pulpă de miel la cuptor. De Paște, românii consumă, în mod tradițional, carne de miel. Vă prezentăm o rețetă perfectă pentru pulpa de miel!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Pulpă de miel la cuptor. Ingrediente:

    o pulpă de miel

    o lingură ulei

    câțiva căței de usturoi

    cimbru

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    200 g sos de roșii

    apă

    sare

    piper.

    Citeste si: Drob de Paște. Greșeala pe care o fac mulți când îl prepară. Strică tot preparatul

    Pulpă de miel la cuptor. Mode de preparare:

    Puneți pulpa de miel într-o cratiță și acoperiți-o pe jumătate cu apă. Adăugați sare și piper după gust.

    Citeste si: Marinadă pentru miel pentru o friptură fragedă și extrem de gustoasă. Iată secretul!

    Pulpă de miel la cuptor. Se adaugă cățeii de usturoi curățați și cimbru, se acoperă cratița cu o folie și se dă la cuptor aproximativ 2 ore.

    Se scoate folia din când în când și se verifică dacă mai are apă și dacă s-a pătruns carnea.

    Citeste si: Cât se fierb ouăle. Timpul corect pentru a ieși exact cum vrei

    Pulpă de miel la cuptor. La final se adaugă sosul de roșii, se scoate folia și se mai lasă la cuptor cam 30 de minute.

    Citeste si: Reteta de Paste: Briose cu banane si nuci

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI