Close sidebar
Close sidebar

Surpriza de la supermarket. Inedit ce a găsit o femeie în punga de carne cumpărată

Întâmplare neașteptată într-un supermarket din Călărași. O femeie a avut surpriza vieții atunci când a desfăcut o pungă de carne.

Georgiana Balaban,

Surpriză la un supermarket din Călărași.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie a rămas șocată după o sesiune de cumpărături într-un supermarket. Ea a cumpărat o pungă de carne, iar apoi când a ajuns acasă, a avut o surpriză total neplăcută. Nimeni nu se aștepta să găsească acel lucru în pungă.

Citește si: 10 companii străine care nu au rezistat pe piața din România

Prețurile uriașe i-au dat peste cap pe români, astfel că unii se chibzuiesc și cumpără doar strictul necesar. O româncă a mers și ea la cumpărături, apoi a avut parte de șocul vieții.

Nu i-a venit să creadă când a văzut ce se află în locul cărnii

Surpriza a venit atunci când femeia a mers acasă și a desfăcut cumpărăturile. Ea a desfăcut cele două pungi de măruntaie de pui congelate și a rămas șocată.

A vrut să prepare carnea pentru câinele său, însă a descoperit un burete de vase într-una din pungile achiziționate. Femeia a imortalizat momentul și l-a făcut viral, mai ales că numeroase persoane cumpără aceste alimente pentru a face mâncare comestibilă.

Incredibil ce a descoperit o femeie într-o pungă de carne.

[Sursa foto: Arhivă]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește si: VIDEO| Scumpirile au ajuns și la Parlament. Aleșii se plâng că dau mai mult pe un prânz, asta deși o ciorbă costă cât un covrig

„Am răsturnat pungile într-un ceaun în care fac la câini mâncare şi uitaţi ce am găsit: burete folosit la spălat carne. Eu o folosesc (n.r. carnea) la câini, doar că mă întreb ce face altul care o folosește la mâncare. Aşa ceva poate mănâncă, la alţii, copiii”, a declarat femeia, potrivit canalsud.ro.

Astfel de cazuri sunt tot mai des întâlnite în țara noastră. Cu doar câteva luni în urmă, o femeie din Botoșani a avut parte de o întâmplarea semănătoare, însă mult mai șocantă.

Citește si: Ce categorii de pensionari vor primi ajutorul de 700 de lei in luna iulie 2022

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Românca a avut parte de un şoc fiindcă a găsit viermi în carnea pe care o cumpăraseră. Ba mai mult, trebuia să fie proaspăt alimentul fiindcă era cumpărat dintr-un magazin de specialități de carne din zonă.

Specialiștii spun că oamenii trebuie să aibă mare grijă când și ce cumpără fiindcă viața le poate fi pusă în pericol.

Citește si: Cât trebuie să scoți din buzunar ca să mănânci la restaurantul lui Constantin Enceanu. Artistul a mărit prețurile: „S-au scumpit toate”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI