Așa arată o sesiune de puppy-yoga. În timp ce participanții execută mișcările de yoga pe saltea, cățelușii dornici de afecțiune se plimbă printre ei și îi binedispun la fiecare pas.

Citește și: VIDEO- Yoga pentru față, exercițiile care pot șterge urmele timpului. „Este o modalitate de a scăpa de niște ani de pe față”

Amalia Nicola, trainer: „Încercăm în aceste clase să ne facem și practica de yoga, respirațiile, posturile, dar să îi primim cu brațele deschise și pe cățeluși, să ne bucurăm de ei bineînțeles acestea

sunt clase dedicate în special oamenilor iubitorilor de animale, în special de căței. O clasă poate fi puțin mai liniștită, mai agitată în funcție și de ei, dar noi adaptăm.”

Sălile sunt mereu pline, iar cățelușii sunt dornici să se joace

Sălile de yoga sunt mereu pline, iar cățelușii sunt dornici de joacă. De întreaga activitate se bucură iubitorii de patrupede care astfel se relaxează în timp ce fac și mișcare.

„E prima oară când particip la o astfel de clasă, a fost o experiență extrem de interesantă, cățelușii sunt super simpatici și cu siguranță dacă voi avea ocazia voi participa din nou.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„A fost extrem de relaxant și amuzant, cățelușii sunt minunat, yoga împreună cu puiuți de cățel ce poți să-ți dorești mai mult?”

„Avem nevoie să ne relaxăm și cățeii cred că sunt soluția perfectă. Ți-ai găsit și un prieten blănuța. Da, îi ador. Nu-mi permit să-mi iau un cățel acasă, dar cred că aceasta e chiar o soluție foarte bună când ai nevoie de un pic de puppy love.”

Cățelușii din imaginea au făcut senzație la sesiunile de yoga de la Cluj. Inițiatorii proiectului dețin un studio în Capitală, dar au început să țină astfel de antrenamente și în țară datorită cererii uriașe.

Antonia Roșu, manager: „Noi am deschis în luna martie primul nostru studio la București, unde a venit o cerere foarte mare și din restul țării, motiv pentru care am început caravana asta, asta este primul eveniment de puppy yoga de la Cluj, peste o lună mergem la Timișoara.”

Osesiune de puppy yoga durează o oră, iar pe lângă antrenamentul de yoga participanții se pot juca și fotografia împreună cu patrupedele. Participarea la o astfel de activitate costă 180 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si