Close sidebar
Close sidebar

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului: ”Operațiunea militară din Ucraina va continua cât timp este nevoie”. ”Rusia nu poate fi pusă în spatele unei cortine de fier”

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a susținut o conferință de presă în care menționează că operațiunilie militare vor continua atâta timp cât va fi nevoie.

Diana Puiu,

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului: ”Operațiunea militară din Ucraina va continua cât timp este nevoie”. ”Rusia nu poate fi pusă în spatele unei cortine de fier”

[Sursa foto: stiriacasa.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rusia a invadat Ucraina, la primele ore ale zilei de joi. Desfășurare masivă de forțe continuă.

Citeste si: Cum văd rușii obișnuiți ofensiva armată din Ucraina

Federația Rusă transmite că este vorba despre o acțiune de ”pacificare” și de protejare a cetățenilor rusofoni, acuzând Ucraina că pune la cale un genocid. Rusia nu poate fi pusă în spatele unei cortine de fier, a declarat Dmitri Peskov, potrivit Interfax.

"Rusia nu poate ajunge în spatele unei cortine de fier"

”O țară precum Rusia nu poate ajunge în spatele unei cortine de fier.

Cu siguranță, s-ar putea să avem probleme cu o serie de țări, dar într-un fel sau altul, am mai avut probleme cu acele țări și le-am avut fără asta. Dar o țară precum Rusia pur și simplu nu poate fi pusă în spatele unei cortine de fier”, a transmis Dmitri Peskov.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Mesajul plin de emoție transmis de un militar: „Deocamdată, suntem vii! Dar în caz de ceva, mama, tată, vă iubesc”

Dmitri Peskov a mai spus că se dorește ”demilitarizarea Ucrainei” și eliminarea ”naziștilor” aflați în țară.


Kremlinul, potrivit lui Peskov, ar fi anticipat că Rusia va suferi economic din cauza unei ”reacţii emoţionale” mondializate, după ofensiva asupra Ucrainei, însă a precizat că această perioadă va fi una ”trecătoare”/

”Pentru ca această perioadă emoţională să fie cât mai scurtă posibil, au fost luate toate măsurile necesare”, a mai declarat Peskov.

Război declanșat de Rusia în Ucraina

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații după ședința Consiliului Suprem pentru Apărarea Țării (CSAT) convocate joi dimineața pe tema invaziei Rusiei în Ucraina.

"Rusia este agresorul, nu victima, cum încearcă să acrediteze Kremlinul", a precizat Iohannis.

Citeste si: NATO şi-a activat planurile de apărare. Primul pas al Alianței după declanșarea războiului dintre Rusia și Ucraina

"Din păcate, în această dimineață Rusia a ales calea complet ilegală a violenței armate masive împotriva unui stat independent. Azi, la eforturile comunității internaționale de dialog, Rusia a răspuns cu rachete care lovesc orașele ucrainene. Azi, Rusia a ales forța tancurilor în detrimentul vieților cetățenilor", a declarat Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI