Un fost deținut al Penitenciarului Brăila a ajuns din nou la pușcărie. El s-a îndrăgostit iremediabil de șefa închisorii. Bărbatul a fost închis pentru infracțiuni de violență și a fost mutat pe o secție care este condusă de o femeie. Bărbatul din Galați a cerut audiențe la conducerea penitenciarului și a ajuns în fața femeii pe care afirmă că o iubește.

Citeste si: VIDEO- Crima din fața sălii de fitness. Expert: O generație pierdută

Ultima dată s-au întâlnit pe 1 aprilie 2021. Atunci individul s-a pus în genunchi și i-a mărturisit ce simte. Femeia nu a ascultat deloc și l-a respins, ba chiar a întocmit un raport. Colegii de celulă ai omului au anunțat că deținutul le vorbea întruna despre șefa de secție. El le mărturisea că nu poate să trăiască fără ea și că o va căuta și după ce se eliberează.

Recidivistul s-a întors la închisoare după ce s-a îndrăgostit de șefa de secție

Înainte de a fi eliberat, bărbatul a fost mutat iar pe o altă secție. Acolo a continuat să formuleze cereri de audiențe, care, de această dată, i-au fost respinse. Deținutul s-a supărat și a decis să nu mai mănânce, apoi s-a automutilat. El a ajuns pe mâna psihologilor închisorii. El a fost eliberat pe 9 octombrie 2020, însă abia atunci a început comportamentul lui obsesiv.

Fostul deținut o aștepta pe șefa secției în fața penitenciarului.El repeta că o iubește și că vrea să fie cu ea. Femeia se simțea în pericol și a fugit de fiecare dată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Polițist bătut în gară pentru că lua temperatura

Individul a aflat și unde locuiește angajata închisorii în județul Galați, așa că a urmărit-o zi de zi. El mergea în fața blocului în care aceasta trăiește împreună cu soțul său.

pușcăriașul din brăila care s-a îndrăgostit de șefa de secție
Pușcăriașul îndrăgostit de șefa penitenciarului.[Sursa foto: PixaBay]

După urmăriri, plângeri la Poliție, avertismente chiar și din partea soțului femeii, individul tot nu s-a oprit. Așa că oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru hărțuire. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar, una dintre obligații fiind aceea de a nu o mai urmări pe șefa de secție.

Citeste si: VIDEO| Sute de criminali, eliberaţi înainte de termen

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul organizatorilor Neversea dupa scandalul de la Saga Festival 2024: "Vrem să simțim toți asta". Ce au transmis după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul- radioimpuls.ro

Bărbatul a sfidat legea, însă, și nu s-a putut abține să nu o vadă. Pe 23 aprilie anul 2021, acesta a fost arestat preventiv. Deținutul a recunoscut totul în fața judecătorilor și a primit patru luni de închisoare cu executare.

De asemenea, timp de trei ani, după executarea pedepsei, nu mai are voie să se apropie de femeia pe care se presupune că o iubea, însă într-un mod obsesiv.

Citeste si: Veste buna pentru Liviu Dragnea! Ce decizie a primit din partea instantei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si