Close sidebar
Close sidebar

Un fost pușcăriaș a ajuns din nou în spatele gratiilor pentru că s-a îndrăgostit de șefa închisorii. Cum a încercat bărbatul să-i fure inima

Un fost deținut din Brăila a ajuns din nou în închisoare. Bărbatul s-a îndrăgostit nebunește de șefa închisorii. Femeia s-a săturat să fie hărțuită de individ, așa că a cerut ajutorul colegilor.

Georgiana Balaban,

Deținutul obsedat de șefa închisorii. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un fost deținut al Penitenciarului Brăila a ajuns din nou la pușcărie. El s-a îndrăgostit iremediabil de șefa închisorii. Bărbatul a fost închis pentru infracțiuni de violență și a fost mutat pe o secție care este condusă de o femeie. Bărbatul din Galați a cerut audiențe la conducerea penitenciarului și a ajuns în fața femeii pe care afirmă că o iubește.

Citeste si: VIDEO- Crima din fața sălii de fitness. Expert: O generație pierdută

Ultima dată s-au întâlnit pe 1 aprilie 2021. Atunci individul s-a pus în genunchi și i-a mărturisit ce simte. Femeia nu a ascultat deloc și l-a respins, ba chiar a întocmit un raport. Colegii de celulă ai omului au anunțat că deținutul le vorbea întruna despre șefa de secție.

El le mărturisea că nu poate să trăiască fără ea și că o va căuta și după ce se eliberează.

Recidivistul s-a întors la închisoare după ce s-a îndrăgostit de șefa de secție

Înainte de a fi eliberat, bărbatul a fost mutat iar pe o altă secție. Acolo a continuat să formuleze cereri de audiențe, care, de această dată, i-au fost respinse. Deținutul s-a supărat și a decis să nu mai mănânce, apoi s-a automutilat.

El a ajuns pe mâna psihologilor închisorii. El a fost eliberat pe 9 octombrie 2020, însă abia atunci a început comportamentul lui obsesiv.

Fostul deținut o aștepta pe șefa secției în fața penitenciarului.El repeta că o iubește și că vrea să fie cu ea. Femeia se simțea în pericol și a fugit de fiecare dată.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Polițist bătut în gară pentru că lua temperatura

Individul a aflat și unde locuiește angajata închisorii în județul Galați, așa că a urmărit-o zi de zi. El mergea în fața blocului în care aceasta trăiește împreună cu soțul său.

Pușcăriașul îndrăgostit de șefa penitenciarului. [Sursa foto: PixaBay]

După urmăriri, plângeri la Poliție, avertismente chiar și din partea soțului femeii, individul tot nu s-a oprit. Așa că oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru hărțuire. Bărbatul a fost plasat sub control judiciar, una dintre obligații fiind aceea de a nu o mai urmări pe șefa de secție.

Citeste si: VIDEO| Sute de criminali, eliberaţi înainte de termen

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Bărbatul a sfidat legea, însă, și nu s-a putut abține să nu o vadă. Pe 23 aprilie anul 2021, acesta a fost arestat preventiv. Deținutul a recunoscut totul în fața judecătorilor și a primit patru luni de închisoare cu executare. De asemenea, timp de trei ani, după executarea pedepsei, nu mai are voie să se apropie de femeia pe care se presupune că o iubea, însă într-un mod obsesiv.

Citeste si: Veste buna pentru Liviu Dragnea! Ce decizie a primit din partea instantei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI