Când Bobby Bostic a fost eliberat din închisoare, în noiembrie anul trecut, după 27 de ani de închisoare din pedeapsa totală de 241 de ani, multe lucruri i s-au părut ciudate, potrivit BBC News.

Citește și: Criminala cu față de Barbie, închisă pe viață. Ce a făcut după ce și-a ucis iubitul pentru că a vrut să se despartă de ea

De la căști fără fir („De ce tipii vorbesc singuri?”) și oameni care vorbesc cu telefonul lor („Cine este Alexis?”), până la aparate de băuturi cu autoservire („Îți fluturi mâna și apa iese?”), lumea este mult schimbată, comparativ cu decembrie 1995.

Dar cel mai ciudat dintre toate au fost oamenii, spune Bostic.

„Este incredibil cât de prietenoși sunt oamenii, în comparație cu cei din închisoare”, spune bărbatul de 44 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Intri într-un magazin alimentar și ți se spune „Domnule, pot să vă ajut?” În închisoare, nu ai decât rânjete răutăcioase și hărțuire...”

- a explicat fostul pușcăriaș.

"E greu să te adaptezi după 27 de ani de închisoare"

"Aici, sunt doar lucruri bune. Oamenii zâmbesc. Copii care îți fac cu mâna. Este bine că așa este viața. Este normal, așa ar trebui să fie lucrurile."

Citește și: Andrew Tate povestește despre experiența din închisoare și ce rutină are în spatele gratiilor

Dar este greu să te adaptezi la această normalitate după 27 de ani de agresiune instituțională înrădăcinată, mai spune fostul pușcăriaș.

Bobby Bostic, după 27 de detenție

De ce a fost condamnat la 241 de ani de închisoare

La vârsta de 16 ani, Bobby Bostic a fost condamnat la 241 de ani după gratii pentru un jaf armat.

În 2010, Curtea Supremă a SUA a hotărât că este neconstituțională condamnarea pe viață a unui minor fără posibilitatea de eliberare condiționată- pentru infracțiuni fără omor.

Prin eforturile judecătorului acum pensionat care l-a condamnat inițial, Bobby Bostic a părăsit în cele din urmă închisoarea ca om liber, în noiembrie 2022.

În timp ce a fost încarcerat, Bobby a scris mai multe cărți, inclusiv un volum de memorii cu titlul „Time: Endless Moments in Prison”.

Cu douăzeci și cinci de ani mai devreme, judecătorul Evelyn Baker i-a spus lui Bostic că „va muri în departamentul de corecție”.

Totuși, după aproape 10.000 de nopți în celulă, pe data de 8 noiembrie 2022 Bobby a ieșit din închisoare ca un om un liber și femeia cu pălăria neagră care l-a îmbrățișat la ieșire era judecătoarea Evelyn Baker.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si