Tânăra care își luase numele de „fake Barbie” pe rețelele sociale destinate adulților a fost închisă pe viață, dar poate solicita eliberarea condiționată după minim 18 ani.

Citește și: EXCLUSIV: Cel de-al doilea tânăr implicat în accidentul cu ATV-ul în Prahova a pierdut lupta pentru viață la 10 zile după ce a murit prietenul lui/”Cu două zile înainte se mișca, a strâns mâna mamei lui și se dezumflase la față”

Fotomodelul britanic, aflat la închisoarea de maximă siguranță HMP Eastwood Park din Gloucestershire, cere acum  vizite conjugale la închisoare cu noul ei partener, conform The Sun.

Abigail White, cunoscută ca "Fake Barbie"

Abigail White, cunoscută ca "Fake Barbie"

[Sursa foto: The Sun]

Modelul „fake Barbie”, ucigașă cu sânge rece  

Abigail White, în vârstă de 24 de ani, l-a înjunghiat în inimă pe Bradley Lewis, în vârstă de 22 de ani, după ce tânărul s-a despărțit de ea în luna martie anul trecut.

Citește și: Informații halucinante ies la iveală, în cazul uciderii copilei de 12 ani din Germania. Ce făceau criminalele fetei la o zi după fapta oribilă?

Femeia s-a apărat în fața judecătorilor spunând că a vrut doar să-l sperie pe tatăl celor trei copii ai săi, dar a fost condamnată pentru crimă la minimum 18 ani de închisoare.

Abigail White, cunoscută ca "Fake Barbie" și iubitul ei

[Sursa foto: The Sun]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

White, care s-a lăudat că câștigă 60.000 de euro pe an cu contul său de OnlyFans, s-a certat cu Bradley într-un pub din Bristol, unde i-a aruncat o băutură în față. 

Bărbatul i-a spus unui prieten: „Sunt mort când ajung acasă”, lucru care s-a adeverit, din nefericire, la literal.

White, care a trimis odată un mesaj unei prietene cu textul „Cred că sunt capabil să-l omor”, l-a înjunghiat ulterior cu un cuțit de bucătărie de 15 cm.

Ea a mărturisit ulterior că nu și-a dat seama ce a făcut până când nu a fost prea târziu și bărbatul nu a mai putut fi salvat de medici.

Abigail White, închisoare pe viață pentru uciderea iubitului

[Sursa foto: The Sun]

"Fake Barbie" cere vizite conjugale la închisoare

Abigail White, care este închisă la HMP Eastwood Park din Gloucestershire, insistă acum ca „nevoile” ei sexuale să fie luate în considerare și cere ca bărbaților să li se permită să stea peste noapte cu femeile din penitenciar.

Citește și: Caz revoltător în Germania! Un român a ucis cu sânge rece o femeie în vârstă de 66 de ani

Ea și-a exprimat doleanțele în revista închisorii Inside Times:

„Mi-am dat seama, după ce am fost recent condamnată la 18 ani, că închisorile nu facilitează înnoptarea femeilor deținute și a partenerilor acestora. Ar trebui să ia în considerare și să ia în considerare nevoile noastre și să li se permită bărbaților și femeilor să petreacă noaptea împreună".

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Aș dori să știu ce cred și alți prizonieri despre asta, deoarece destul de multe fete de aici sunt de acord”, a mai spus condamnata.

Citește și: Un bărbat cu cagulă pe față a amenințat o vânzătoare cu un cuțit și a furat 10.000 de lei dintr-o benzinărie din Brăila

Un purtător de cuvânt al Serviciului Penitenciar a declarat pentru The Sun: „Deținuții își văd familia în timpul vizitelor de zi, care sunt supravegheate de personal”.

Vizitele conjugale- în care deținuții petrec câteva ore sau zile în privat cu soțul lor legal, adesea pentru activitate sexuală- sunt permise în mai multe țări, inclusiv în Australia, SUA, Canada, Franța și Spania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si