Close sidebar
Close sidebar

Live pe Stream Online „Puterea Dragostei” - Ediția de miercuri, 2 septembrie 2020

Ediție inedită la „Puterea Dragostei”, azi 2 septembrie 2020. Vezi Live Video Online ce se va întâmpla între concurenți pe site-ul oficial kanald.ro, de la ora 17:00.

Georgiana Balaban,

puterea dragostei 2 septembrie [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Emisiunea „Puterea Dragostei” este plină de suspans. În prima parte a ediției de astăzi „Puterea dragostei”, Andrada a continuat cearta cu Akebono, reprosându-i multe lucruri și ajungând să plângă în cele din urmă. Iar Cristian Comănici a încercat din nou să se apropie de Mariana, pe care se pare că își dorește să o cucerească cu orice preț.
    Săptămâna continuă cu noi conflicte majore între concurenți la „Puterea Dragostei”.

    Live pe Stream Online „Puterea Dragostei”- Ediția de miercuri, 2 septembrie 2020

    Începând cu ora 17:00, Alexandra ia atitudine și dezvăluie în fața tuturor faptul că Nicos a promis că va face multe materiale pentru a fi extrem de dinamic în cadrul show-ului. Însă tânărul în loc să se supere pe fosta lui iubita, îi sugerează că ar trebui să lupte pentru el.

    În cele din urmă, Alexandra este deranjată de un gest necontrolat făcut de Akebono și parasește furioasă platoul emsiunii.

    puterea dragostei 2 septembrie [Sursa foto: Captură KANAL D]

    Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-a făcut de râs. Bruneta are probleme cu dantura, iar fanii au observat totul

    Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

    Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

    Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

    Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei”, sezon 3, mai sexy ca niciodată. Bruneta a părăsit casa pentru a-și rezolva problemele

    Citeste si: Unde își petrec vacanța Bogdan Mocanu și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” după marea împăcare

    Dacă doriți să urmăriți emisiunea „Puterea Dragostei”, dar nu sunteți în fața televizorului, puteți face acest lucru și de pe telefon, laptop sau tabletă.

    Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, la "Bravo, ai stil! Celebrities"? Frumoasa blondă îşi doreşte enorm să participe la emisiunea momentului!

    Cel mai iubit show matrimonial este transmis și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați pagina oficială de LIVE STREAM.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI