Moderatoarea emisiunii "Puterea Dragostei", Mihaela Cristina Dorobanțu a făcut mai multe anunțuri oficiale în gala de duminică, printre care și cel referitor la descalificarea unui concurent:

"Am de făcut un anunț important. Începână din această săptămână, Alexandru nu mai este concurent Puterea Dragostei, el este descalificat din competiție", a spus moderatoarea emisiunii de la Kanal D.

Citeste si: Roxana Buzoiu le-a prezentat fanilor noul membru al familiei. Șatena este în culmea fericirii

Cristi Marinescu și Maria mai rămân în emisiunea "Puterea Dragostei"

Un al doilea anunț i-a vizat pe cei doi invitați din emisiune, foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" Cristi Marinescu și Maria. 

"Un alt anunț îi privește pe cei doi invitați din această săptămână: Maria și Marinescu. Dorim să-i felicităm, pentru că au știut cu adevărat să arate puterea dragostei, vorbind deschis despre culisele relației lor. deși nu a avut nicio miză, și-au dat toate cărțile pe față. Credem că cei doi mai au multe de arătat în casă și le oferim șansa de a mai rămâne o vreme alături de noi", a transmis Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Mădălin de la "Puterea Dragostei", relație secretă cu o fostă concurentă din emisiune

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nicholas: "Îmi doresc să rămân aici, ca să mă răzbun pe ei"

Adriana și Nicholas au fost cei doi concurenți aflați în pericol să plece acasă, fiind nominalizați pentru eliminare în gala de duminică. 

Înainte să audă verdictul final al nominalizărilor, Nicholas s-a declarat deranjat de râsul unor colegi și a declarat că își dorește să rămână în concurs ca să se răzbune pe ei.

"Mă așteptam să mă voteze fetele, era dreptul lor pentru că m-am comportat urât cu ele, dar nu accept ca băieții să râdă, pentru că și ei vor fi cândva în postura mea. Eu nu o să-i iert pentru ceea ce fac ei acum. O să mă răzbun pe ei, pe fiecare în parte, respectiv Duțu, Gelu și Radu", a spus Nicholas. 

"Ai fost una dintre cele mai puternice fete de la Puterea Dragostei"

Adriana i-a cedat locul în casă lui Nicholas, spunând că are probleme de ordin personal și trebuie să plece acasă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Moderatoarea emisiunii Mihaela Cristina Dorobanțu și-a exprimat regretul la despărțirea de Adriana:

"Vreau să-mi iau la revedere de la Adriana. Veselă nu pot să fiu, îmi pare rău că pleci. O să fiu sinceră, am învățat lucruri de la tine, chiar dacă tu nu ți-ai dat seama. Te-am considerat una dintre cele mai puternice fete de aici din casă, de când mă aflu eu aici", a spus moderatoarea show-ului de la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si