O concurentă vrea să părăsească competiția. Adriana își strânge bagajele, însă este neclar momentan pentru ce face acest lucru. Imagini surprinse în Promo-ul Puterea dragostei pentru miercuri, 23 septembrie 2020, par să ducă la ideea că băieții îi fac o farsă surorii Alexandrei și îi aruncă hainele pe jos.

Surorile Cărare sunt în centrul unor controverse uriașe încă de când a început Puterea dragostei sezonul 3.

puterea dragostei 23 septembrie
Adriana își face bagajele să părăsească casa.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Conflictul dintre Akebono și Andreea continuă, iar tânăra spune despre iubitul Ayei că este imatur.

Akebono, obișnuit cu cuvintele dure, nici nu bagă în seamă ce zice Andreea, pe care a și jignit-o, de altfel.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Akebono pare foarte binedispus și implicat în relația cu Aya, cei doi fiind protagoniștii unor imagini romantice în emisiunea Puterea dragostei din 23 septembrie.

Akebono nici nu a luat în considerare că Aya și l-a dorit, mai întâi, pe George și e foarte deschis și dornic de a o face fericită pe frumoasa tânără.

Fizic, nu numai Akebono o place pe Aya, un alt concurent anunțând și el că Aya e pe placul lui din acest punct de vedere. Imediat se pune întrebarea dacă nu se teme de Akebono să afirme așa ceva.

Mai multe concurente pentru inima lui George de la „Puterea Dragostei”

Mariana este ultima dintr-un lung șir de fete care îl plac pe Akebono. Ea anunță că ar trece peste relația lui cu Mona și că ar vrea să formeze un cuplu cu el.

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat. Gestul care i-a dat de gol

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 18 septembrie. Mariana, în conflict cu băieții din casă

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, schimbare de look de ultim moment. Cum arată bruneta

Mona, Alexandra, Aya și Andreea au spus că îl plac pe George. Acesta nu a format un cuplu decât cu Mona și ieri i-a transmis Andreei clar că nu este genul lui.

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Calendar creștin ortodox 14 SEPTEMBRIE 2024. Creștinii prăznuiesc Înălțarea Sfintei Cruci. Ce este inerzis să faci cu desăvârșire în această zi- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Tot mâine Seba anunță că o place pe Andreea și că își dorește un cuplu cu ea, după ce, nu cu mult timp în urmă, se îndreptase spre Alexandra. Andreea pare, însă, să refuze relația înainte ca ea să înceapă, cu toate că dă impresia că îl place fizic pe Seba.

Urmărește Puterea Dragostei miercuri, începând cu orele 11:00 și 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând stream online.

Citeste si: Mădălina de la Puterea Dragostei, la spital! Un concurent i-a turnat clor pe față: „I s-a făcut rău, nu mai vedea!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si