Au fost momente ciudate în emisiunea de ieri de la "Puterea Dragostei". Adelinei i s-a reproșat că a cedat prea ușor presiunilor lui Radu și că se expune într-un mod nepotrivit publicului de acasă.

Citeste si: Un fost concurent „Puterea Dragostei” se iubește cu o celebră vloggeriță. Ce au declarat cei doi

Adelina: Nu am de gând să-l iert pe Radu 

"Ai sau nu relații? Spune. De ce te joci cu mine? Are relații, domnișoara Cristina!", a strigat Radu prin casă, certând-o pe Adelina.

"Eu sunt supărată pe el oricum. Nu am de gând să-l iert", a reacționat Adelina, însă nu i-a convins pe ceilalți concurenți că așa stau lucrurile. 

Citeste si: Singurul cuplu de la "Puterea Dragostei" a părăsit competiția. Concurenții au izbucnit în lacrimi

Alexandru și alți băieți din casă l-au acuzat pe Radu că face doar strategii de atragere a interesului publicului din emisiune. "Vrei să îți crească numărul de urmăritori, nu-i așa?", i-a spus Alexandru.

Radu a primit în direct o palmă de la Adelina

A urmat o altă scenă ciudată: Radu a vrut să o sărute pe Antonia, dar a primit o palmă pe umăr de la Adelina. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Antonia a spus că nu era dispusă oricum să-l sărute pe Radu, nici măcar în glumă. 

Tensiuni între Adelina și Adriana din cauza lui Radu

Adelina i-a reproșat apoi Adrianei că s-a dus "cu zâmbetul pe buze" să-i dea cheia lui Radu. Adriana a reacționat: "Și ce vroiai să fac, dacă la mine era cheia? Uite ce face acum cu Alina și tu stai și-ți răzbuni nervii pe mine".

Ile a pus gaz pe foc spunând că Radu vorbea la telefon cu Adelina și îi spunea să nu o deranjeze că merge pe la o fată sau pe la alta.

Citeste si: Cine este Ahmet de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite cu noul concurent

Adelina s-a certat dur cu Ile, urlând una la alta: "De ce minți? Nu este adevărat. Toate săriți mereu în capul meu. Care e problema voastră?", a izbucnit Adelina.

Ile nu s-a lăsat prea ușor: "Oricum când ieși din casă afară spui că Radu nu te place și că nu e nimic adevărat între noi".

"Te joacă pe degete, cum vrea el. Ești pionul lui, fată! Asta nu e iubire", i-a mai reproșat Ile. Vezi toate momentele delicate mai jos:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si