Puterea dragostei. Componentă a echipei de handbal CSS Tulcea, Teodora Tulbegeanu se afla alături de alte două tinere în momentul în care a avut loc accidentul. Internată la Spitalul Floreasca din București, are bazinul rupt și nevoie urgentă de transfuzie, motiv pentru care concurenții de la ”Puterea Dragostei” au făcut un apel pe lrețelele de socializare.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei- prima confruntare cu Nelson Mondialu

Puterea dragostei. ”Tulbegeanu Teodora, componentă a echipei de handbal CSS Tulcea a suferit un grav accident rutier în urma căruia are bazinul rupt și necesită o intervenție chirurgicală. Are nevoie de sânge (orice grupă este acceptată)! Se poate dona din orice oraș, menționând spitalul Floreasca București și numele complet”, este anunțul umanintar.

Puterea dragostei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Petrecere mare în casa „Puterea Dragostei", apoi s-a lăsat cu bătaie. Iancu plin de emoții

Trei fete din Tulcea au fost rănite, astăzi, după un accident rutier în care au fost implicate, pe drum spre liceu.

Puterea dragostei. Accidentul s-a produs pe DJ 222 între localitatea Agighiol şi Tulcea, după ce şoferiţa, o fată în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei, criticată dur! Arată superb din cap până-n picioare, însă fanii nu fost uimiți

Manuela de la Puterea Dragostei a explodat în cadrul emisiunii: „Îi sparg capul!"

Puterea dragostei

Manuela, de la Puterea Dragostei, a izbucnit după vizita lui Ricardo în casa fetelor. Concurenta emisiunii a declarat că o deranjează comportamentul lui de gaiță.

„Bă pe mine mă deranjează acum, atitudinea lui de gaiță. Dacă vrea ceva, mă ia de mână și-mi zice uite ce a zis, Manuela. Îți convine, nu-ți convine, la revedere! Nu fugi acolo și dai cu bârfa! Dacă ai ceva de zis, îmi zici în față frate!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si