Close sidebar
Close sidebar

“Puterea Dragostei”, primul loc în audiențe! Kanal D, lider de piață pe două segmente, cu Gala de duminică a reality-ului matrimonial

Show-ul matrimonial “Puterea Dragostei” câștigă tot mai mulți fani, cu fiecare ediție difuzată, concurenții înscriși în cursa pentru a-și găși sufletul pereche se bucură de sute de mii de susținători, în fața micilor ecrane, dovadă stând audiențele uriașe înregistrate de emisiunea difuzată la Kanal D! 

Razvan Ilie,

Nu ratați emisiunea “Puterea Dragostei”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, la Kanal D!

DISTRIBUIE
acest articol

Gala de duminică a emisiunii “Puterea Dragostei”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât la nivelul întregii țări, cât și în rândul populației de la orașe.

Pe întreaga perioadă de difuzare a reality-ului matrimonial (16:00 – 18:00) o medie de 715.000 de fani urmăreau în fiecare minut Gala “Puterea dragostei”. În minutul de maximă audiență, atins la 17:59, aproape un milion de telespectatori din întreagă țară erau cu ochii pe Kanal D!

Citeste si: Scandal în casa „Puterea dragostei”! Două concurente s-au luat la bătaie

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Duminică, 24 ianuarie, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a fost lider de piață, cu 4,0% rating și 11,7% cota de piață, pe targetul Național, și 2,9% rating și 9,1% cota de piață, pe targetul all Urban. 

Nu ratați emisiunea “Puterea Dragostei”, prezentată de Cristina Mihaela Dorobanțu, la Kanal D! Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, și în fiecare weekend, de la ora 16:00 și 19:00!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI