O tânără din străinătate are peste un milion de vizualizări la un filmuleț cu ea în care se machiază. Urmăritorii ei au rămas mască când au văzut puterea machiajului. Comentariile au început, apoi să curgă.

Citeste si: Obțineți o privire seducătoare cu creionul contur de ochi

Alicia a vrut să demonstreze tuturor care este puterea machiajului asupra unei femei. Ea s-a filmat încă de când și-a pus protezele dentare până la aplicarea produselor cosmetice.

Rezultatul a șocat multă lume.

Machiată VS nemachiată

Chiar dacă nu multe femei se pricep să se machieze, există unele care se pot transforma singure. Un astfel de exemplu este Alicia care cu ajutorul machiajului s-a transformat complet. Cu ajutorul produselor cosmetice a ajuns să fie de nerecunoscut.

Citeste si: Machiaj intens- 6 greșeli pe care să le eviți pentru un look impecabil

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu acest tip de make-up, ea pare femeia ideală cu trăsături perfecte. Când nu este machiată, tenul ei prezintă riduri și pete. Sunt problemele care le dau bătăi de cap multor femei, după o anumită vârstă. După ce a născut, ea și-a pierdut și dinții, dar asta nu a împiedicat-o să se afișeze naturală pe TikTok.

Citeste si: Acum nu mai este nevoie să pleci din oraș: fii model de videochat în Iași!

puterea machiajului asupra femeilor tiktok
Alicia s-a afișat nemachiată pe TikTok.[Sursa foto: Captură YouTube]

Alicia a strâns peste un milion de aprecieri și mii de comentarii la videoclipul cu ea în care se expune fără machiaj. Mulți dintre utilizatorii TikTok o felicită pentru curajul său, însă pe lângă acesta a avut parte și de comentarii răutăcioase și ironice.

Bărbații au rămas uimiți de transformarea acesteia și nu s-au putut abține de la reacții și comentarii.

Citeste si: Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Andreea are 14 ani, este vlogger și își invită tatăl în videoclipurile postate

„Machiajul trebuie interzis prin lege”, „O agăți seara în club și a doua zi faci infarct”, „Prima întâlnire ar trebui să fie la bazinul de înot”, „Măcar se afișează natural, de ce nu apreciați asta?”, „Te culci cu nepoata și te trezești cu bunica”, sunt doar câteva dintre reacțiile bărbaților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si