Close sidebar
Close sidebar

Putin, anunț surprinzător cu privire la aderarea Ucrainei la UE

Vladimir Putin a declarat că Rusia nu are "nimic împotriva" unei eventuale aderări a Ucrainei la Uniunea Europeană.

Diana Bostan,

Vladimir Putin


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Însă Vladimir Putin nu privește cu ochi buni o aderare a Ucrainei la NATO, pe care Moscova o vede ca pe o amenințare la adresa securității sale, dar "în ceea ce privește integrarea lor economică, este alegerea lor", a spus Putin. 

Vladimir Putin a declarat că Rusia nu are "nimic împotriva" unei eventuale aderări a Ucrainei la Uniunea Europeană

"Nu avem nimic împotrivă, este decizia lor suverană de a adera sau nu la uniunile economice(...) Este treaba lor, treaba poporului ucrainean", a declarat Putin în cadrul sesiunii plenare a Forumului Economic de la Sankt Petersburg.

Citeste si: Emmanuel Macron vrea să meargă la Moscova să vorbească cu Vladimir Putin. Care sunt condițiile pe care le pune liderul francez: "Nu voi merge acolo pur şi simplu"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"UE nu este o alianță militară, spre deosebire de NATO", a subliniat el.

Rusia acuză Uniunea Europeană că manipulează Ucraina

„De ani de zile, comunitatea occidentală manipulează această poveste a angajării Ucrainei în structurile lor de integrare şi de atunci Ucraina merge din ce în ce mai rău”, a declarat pentru agențiile de presă ruse Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe de la Moscova.

Citeste si: Bilanț sumbru venit de la Kremlin: Armata rusă ar fi ucis aproape 2.000 de combatanţi străni în Ucraina

„Ea nu va avea niciun viitor strălucitor” în cadrul UE, a estimat Zaharova, calificând asigurările europene către Ucraina drept un „mesaj mincinos care în practică nu aduce nimic bun”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI