Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Dovada că militarii ruși au fost induși în eroare de Putin. Mesajele unui soldat rus, către mama lui: „Mamă, aici e război, omorâm civili”

Prima dovadă că soldații ruși au fost păcăliți de Vladimir Putin. Mesajele unui soldat rus, către mama lui i-a uimit pe internauți.

Georgiana Balaban,

Mesajele dintre un soldat rus și familia sa.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

S-a găsit un mesaj neașteptat în telefonul unui militar rus decedat în Ucraina. Ultima sa conversație a fost cu mama lui. Convorbirea dintre soldatul rus și cea care i-a dat viață sunt dovada vie că soldații din Rusia au fost păcăliți de președintele țării, Vladimir Putin.

Citeste si: Informații de ultimă oră din Belarus. Țara nu se va alătura Rusiei în operațiunile din Ucraina

Ambasadorul Ucrainei la ONU, Sergiy Kyslytsya, a declarat luni că a găsit un schimb de mesaje între un soldat rus și mama sa, cu câteva momente înainte ca tânărul să fie ucis, în Ucraina, chiar în timpul războiului.

Cum i-a păcălit Putin pe ruși

Ambasadorul Ucrainei la Organizația Națiunilor Unite a citit ultimele mesaje trimise de un soldat rus către mama lui. În acele mesaje erau descrise ororile față de războiul care se desfășoară, înainte de a fi ucis. Ambasadorul Ucrainei a citit mesajele în timpul unei sesiuni de urgență a Adunării Generale a Națiunilor Unite pentru a discuta despre invazia rusă a Ucrainei.

Ultimele cuvinte ale unui soldat rus.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Unde se ascunde familia lui Putin, în timp ce Rusia bombardează Ucraina. Cei apropriați președintelui se află într-un ,,adăpost nuclear"

„- Mamă nu mai sunt la exerciţii. Nu sunt în Crimeea

- Unde esti??! Tata întreabă dacă îți poate trimite un pachet.

- Ce pachet mamă? Vreau doar să mă spânzur.

- Despre ce vorbeşti? Ce s-a întâmplat?

- Mamă, sunt în Ucraina. Aici are loc un adevărat război. Mi-e teamă că distrugem totul aici. Chiar și pe cei pașnici. Ni s-a spus că ne vor întâmpina cu brațele deschise, dar nu ne primesc, ci se aruncă sub tancuri, nu ne lasă să trecem, ne numesc fasciști. Mamă, este foarte greu”, este ultima convorbire dintre soldatul rus și mama sa.

Cum a reacționat ministrul din Ucraina

După citirea mesajelor, ministrul ucrainean a cerut adunării „să conștientizeze amploarea tragediei” cauzate de invazia Rusiei în Ucraina. El a denunțat, de asemenea, decizia președintelui rus Vladimir Putin de a ordona forțelor nucleare ale Rusiei să fie în alertă maximă drept „nebunie” și a sugerat că orice utilizare a armelor nucleare de către Vladimir Putin ar fi fatală.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: O școală din Harkov, vizată de bombardamentele rusești. Nouă persoane au murit

Mama militarului rus și-a întrebat copilul de ce a răspuns așa de greu la mesaje și dacă îi poate trimite un colet. În prezent, Putin nu a dat semne că va stopa invazia asupra Ucrainei, unde luptele aprige și bombardamentele rusești au ucis sute de persoane și au declanșat o criză a refugiaților.

Citeste si: LIVE UPDATE A șasea zi de război. Parlamentul European ar fi acceptat cererea de aderare a Ucrainei la Uniunea Europeană

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI