Close sidebar
Close sidebar

Putin, vizită la secțiile unde sunt internați copii grav bolnavi. Ce reacție a avut unul dintre micuți când l-a văzut pe președintele rus?

Vladimir Putin, președintele rus, își desfășoară campania pentru prezidențialele din 2024 vizitând copiii bolnavi de cancer. În cursul zilei de miercuri, liderul de la Kremlin a fost surprins în timp ce încerca să vorbească cu un copil în stare gravă.

Alexandra Costea,

Putin, vizită la secțiile unde sunt internați copii grav bolnavi. Ce reacție a avut unul dintre micuți când l-a văzut pe președintele rus?

[Sursa foto: Nexta]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu toate demersurile liderului din Rusia pentru a discuta cu băiatul, acesta a rămas tăcut și s-a adăpostit sub pătură. După ce mama lui l-a avertizat că-i va confisca telefonul, Putin i-a recomandat să-i permită să se distreze.

Mama băiețelului l-a avertizat pe cel mic: "Îţi iau telefonul pentru două zile!". Cu toate acestea, amenințarea femeii nu a avut succes. Vadim a continuat să se ascundă sub pătură și a refuzat să iasă în întâmpinarea liderului de la Kremlin, care venise în vizită la câțiva pacienți din spital, intrând și în camera băiețelului care se află în stare gravă.

Băiețelul care a refuzat să vorbească cu Putin

[Sursa foto: Nexta]

Citește și: Vladimir Putin cere o cooperare militară mai puternică între Rusia și China

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Canalul Nexta, care a difuzat înregistrarea video, nu a furnizat informații suplimentare, dar, conform administrației prezidențiale, Putin a efectuat o vizită la Centrul Național de Cercetare Medicală pentru Hematologie, Oncologie și Imunologie Pediatrică Dmitri Rogaciov.

”Președintele rus a inspectat, în special, unitatea de operație, în departamentul de oncologie pediatrică- sala de joacă și sălile de școală. Șeful statului a mers și la secțiile de reabilitare și terapie terapeutică, unde a discutat cu pacienții centrului și cu părinții acestora”, se

arată în comunicatul emis de autoritățile de la Kremlin.

[Sursa foto: Nexta]

[Sursa foto: Nexta]

Ce se întâmplă pe frontul din Ucraina? Conflictul militar a ajuns la a 624-a zi de război

Între timp, pe frontul din Ucraina, armata lui Putin continuă ororile. Ucraina susține că Rusia a atacat o navă civilă aflată în drum spre un port din zona Odesa, în timp ce șeful politicii externe a Uniunii Europene, Josep Borrell, subliniază că procesul

de negociere pentru pace în conflictul dintre Rusia și Ucraina ar trebui să evite orice discuție despre capitularea Ucrainei. 

Citește și: A primit un cadou de ziua lui cu o grenadă înăuntru și l-a deschis împreună cu fiul său. Ce a urmat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI