Close sidebar
Close sidebar

Puya si Sisu, pe lista audiatilor in cazul mortii suspecte de la Braila

Potrivit unor surse judiciare, citate de Cancan, cei doi membri ai trupei ”La Familia”, Sisu si Puya, ar putea fi audiati de autoritati.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel mai probabil, cei doi cantareti vor fi citati ca martoriin dosarul penal care s-a deschis dupa decesul  lui Razvan Lucan, doar daca,in urma examinarii toxicologice, se constata ca „Romanu'” a ingerat anumite substante interzise.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In cursul zilei de luni, autoritatile din Braila au fost alertate, dupa cein camera unui hotel din localitate a fost gasit trupul neînsufletit al unui barbat,in varsta de 38 de ani- Razvan Lucan, cel pe care Puya, unul dintre membrii trupei ”La Familia”,il considera ca un frate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI