Incepand de astazi, Radio Impuls isi provoaca ascultatorii la joaca si premii importante! Concursul „Casca urechea!” se va desfasura in perioada 21 septembrie-18 decembrie si va oferi participantilor cate un premiu saptamanal, o pereche cool de casti, iar, la finalul concursului, Marele Premiu: o masina.

Tot ceea ce trebuie sa faca doritorii pentru a intra in concurs este sa asculte Radio Impuls de luni pana vineri, sa descarce aplicatia „Radio Impuls” ((disponibila in AppStore, GooglePlay Store) si sa introduca cuvantul cheie anuntat zilnic, in timpul emisiunilor.

Acestia vor avea sansa sa intre in cursa pentru premiul saptamanal, dar si pentru premiul ce mare.

Extragerea premiilor saptamanale, in fiecare vineri

Zilnic, din ora in ora, paticipantii zilei precedente vor fi sunati de prezentatorii emisiunilor; iar daca vor raspunde cu sintagma „Ascult Radio Impuls”, isi vor asigura locul pe lista scurta pentru extragerea premiului saptamanal, ce va avea loc in fiecare vineri, in perioada concursului.

Citeste si: Cum luptă un CEO cu insmonia? Află secretele împotriva insomniei și nu o lăsa să-ți afecteze productivitatea

Citeste si: Ce salarii există în Japonia, una dintre cele mai dezvoltate țări din lume

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Regulile nescrise ale nunților. Ce nu trebuie să faci și cum să NU te îmbraci la o nuntă

Extragerea castigatorului premiului saptamanal va avea in cadrul emisunii matinale „Scularea!”, intre 9:00 si 10:00. Norocosul care va fi sunat va trebui sa raspunda cu sintagma „Ascult Radio Impuls” pentru a intra in posesia premiului saptamanii respective, o pereche cool de casti.

Masina vine in decembrie

Extragera Marelui Premiu va avea loc pe 18.12.2020, la aceasta participand toate persoanele care, in perioada concursului, au inscris in aplicatie cuvintele cheie corecte, indiferent daca au fost sau nu declarati castigatori ai unui premiu saptamanal.

Citeste si: Imagini socante cu un mare star de la Hollywood! Beat si drogat FOTO

In data de 18.12.2020, in matinalul „Scularea!”, se va extrage random un participant care va fi sunat in intervalul 9:00-10:00. Daca acesta va da raspunsul corect, „Ascult Radio Impuls!”, va fi declarat Marele Castigator si va intra in posesia masinii.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului si pasii care trebuie urmati pentru inscrierea in concurs puteti afla accesand pagina oficiala:

https://radioimpuls.ro/regulamente/regulament-oficial-concurs-casca-urechea/.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si