Casa Iubirii e plină de întorsături de situație. În cursul ediției de azi, Radu va avea o ieșire nervoasă cauzată de Cristina, deoarece aceasta l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie. 

„Lasă-mă! Cameră, deci fii atent! Eu vreau să-l chem pe Laurențiu în camera roșie!”, a spus Cristina, în timp ce Radu trăgea de ea.  

„Ești... serios? Păi eu plec, l-ai chemat! Hai, că ți-l aduce”, a

spus Radu. 

Citește și: Radu a dezvăluit de ce nu vrea să se împace cu Cristina. Cei doi au petrecut clipe romantice în ”cuibușorul iubirii”

„Radu, stai”, a spus Cristina. 

„Ți-l aduce pe Laurențiu, stai aici cu Laurențiu, stai acolo!”, spune Radu, conform Kanal D.  

Radu a ieșit nervos din încăpere, după care a tras ușa pentru a fi lăsat singur. 

Citește și: Patricia a recunoscut că este îndrăgostită de un băiat din casă: ”Nu este cel mai frumos sau cel mai bogat, dar m-am îndrăgostit de el”

Radu a dezvăluit de ce nu vrea să se împace cu Cristina. Cei doi au petrecut clipe romantice în ”cuibușorul iubirii”

În ediția de ieri a emisiunii ”Casa Iubirii”, Radu și Cristina au petrecut clipe frumoase în. Nu au lipsit tachinările, dar nici îmbrățișările.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Ți-am spus că e o persoană dragă sufletului meu, e mai mult decât o prietenie.

Citește și: Bianca, fără cuvinte, după ce Laurențiu cheamă altă concurentă în camera roșie

Nu o pot compara pe Cristina cu tine, tu da, ești o prietenă pentru că nu am avut un alt contact cu tine, strict de prietenie. Bianca îmi este o prietenă pentru ca am trecut prin multe în emisiune.”,  a spus Radu.

Cristina  susține că nu simte că ar fi cazul unei împăcări în acest moment. Radu pare hotărât să plece și nu vrea să-și facă o altă relație în emisiune.

Citește și: Robert este deranjat de comportamentul iubitei sale: „Ți-am zis să nu mai faci asta. Te-am rugat frumos”

Camera roșie, motiv de certuri. Bianca, fără cuvinte, după ce Laurențiu cheamă altă concurentă la date

Laurențiu a făcut un gest neașteptat, iar Bianca a fost luată prin surprindere. Acesta a chemat o altă concurentă în camera roșie.

„Hai, draga lui tati, că tu ne salvezi pe toți care suntem indeciși”,  a spus Laurențiu, când Cristina a intrat în camera roșie. 

Citește și:  Mihaela și Robert, date la malul mării. Vor forma cei doi un cuplu?

„Deci nu cred!”,  a răspuns Cristina, văzând cine a chemat-o în încăpere.  

„Ce părere ai de decizia lui Laurențiu?” 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Nu mai știu dacă eram bine până săptămâna trecută, dar oricum a ieșit un  material pe TV  în care eu ziceam că nu aș accepta niște chestii ce i le-a făcut ea (n.r.: Bianca) lui Alex. Zici că s-au schimbat rolurile, la un moment dat ea nu mă credea că îmi place de ea, acum eu nu o cred și, când am venit la voi în casă cu sora mea, emoțiile nu le poți controla și chiar am simțit atunci că îi pasă și cumva, fără să vreau, a venit și de la mine același lucru”, i-a mărturisit Laurențiu Cristinei, conform Kanal D.  

Citește și:  Bianca a fost criticată pentru gestul ei din gală. Ce controverse a stârnit concurenta

„Laurențiu, a făcut Bianca ceva greșit?”,  a întrebat Andreea Mantea. 

Răspunsul acestuia va fi difuzat în cadrul emisiunii de astăzi.  

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si