Close sidebar
Close sidebar

Radu și Adelina, primele reacții după zvonurile despre despărțire

Radu și Adelina au reacționat după zvonurile apărute în spațiul public cum că s-ar fi despărțit imediat după ce au câștigat mariile premii de la „Puterea Dragostei”.

Madalina Grigore,

Adelina și Radu de la „Puterea Dragostei”, lămuresc zvonurile legate de despărțire.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adelina și Radu, câștigătorii sezonului 4 de la „Puterea Dragostei”, sunt primul cuplu în istoria emisiunii. Relația lor a fost pusă la îndoială de multă lume. Din acest motiv, la scurt timp după ce au câștigat cecurile a câte 10.000 de euro s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit.

Adelina și Radu au reacționat în urma zvonurilor legate de despărțire

Adelina și Radu au declarat că zvonurile lansate de cei care le doresc răul nu afectează dragostea pe care ei și-o poartă. Într-un clip pe care l-au filmat pe o rețea de socializare cei doi au anunțat public că nu s-au despărțit și pentru a dovedi acest lucru, cei doi s-au sărutat.

„Se vorbește că noi n-am mai fi împreună, dar este o mare vrăjeală. Nu știu cine vorbește prost. Am primit foarte multe mesaje de la susținătoarele mele cum că eu și iubitul meu ne-am fi despărțit.

Nu m-aș despărți de iubitul meu pentru nimic în lume, nici pentru toți banii din lume. Probabil din invidie ne vorbesc”, a spus Adelina, citată de Kfetele .  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Berna de la "Puterea Dragostei", dezvăluire bombă. "Am obosit, vreau să fiu singură”

„Frustrarea e mare că am câștigat. Nu mai puneți botul la tot ce scriu ăștia despre noi, că ne-am fi despărțit, că suntem împreună. Dacă ne-am fi despărțit clar nu mai existau poze, story-uri, nimic. Nu mai plecați urechea la tot ce se zvonește”, a declarat Radu în filmare. 

Cei doi vor să devină părinți

Adelina și Radu se gândesc la căsătorie și deja iau în calcul toate detaliile legate de organizarea marelui eveniment. Totodată, cei doi își doresc foarte mult să devină părinți. 

„Da, bineînțeles! Doi copilași, o fată și un băiețel. Ea tinde spre fată pentu prima dată, iar eu spre băiețel, dar ce vrea Dumnezeu până la urmă pentru că nu ne alegem noi ce să iasă”, a mărturisit câștigătorul sezonului 4 „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Puterea Dragostei sezonul 5: Când începe show-ul iubirii la Kanal D?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI