VIDEO- 7 familii distruse dintr-o lovitură

Accidentul petrecut înainte de ora șapte, din această dimineață, a zguduit o țară întreagă. În urma evenimentului rutier, șapte oameni au pierit.

Citeste si: Accident cumplit în Teleorman. O persoană a decedat

Accidentul cumplit s-a petrecut la ieşirea din localitatea Bălţaţi spre Târgu Frumos.

Au fost implicate trei vehicule, respectiv un autocamion, o ambulanţă şi un autovehicul.

Camionul transporta agregate, în ambulanță se aflau șoferul, o asistentă, dar și o femeie însărcinată, iar în microbuz se aflau șase persoane plus șoferul. Potrivit ziaruldeiași.ro, toate cele şase persoane din autoutilitară care au decedat veneau din localitatea Boureni și se îndreptau către locul lor de muncă, în Iași.

Presupusul vinovat al tragediei este un tânăr în vârstă de 30 de ani. Radu Andrei conducea autocamionul. El locuiește în localitatea Dumeşti. Tot acolo, recent, tânărul de 30 de ani și-a achiziționat un teren.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul își făcuse planuri de viitor. El urma să se căsătorească în curând. Radu a lucrat ani la rând în străinătate, însă de curând s-a stabilit în România și lucra la o firmă din județ.

Citeste si: VIDEO| Un poliţist băut și drogat a furat o mașină din fața unui bar din Alexandria

Șoferul de pe ambulanță a fost operat de urgență

Conform apropiaților, bărbatul care ar fi provocat accidentul de proporții ar fi fost nemulțumit de salariul pe care îl primea la firma la care s-a angajat în România. Se plângea destul de des la prietenii lui, spunând că are de gând să plece din nou în străinătate.

Citeste si: Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa, la detectorul de minciuni. Ce făcea în timpul accidentului dacă nu le-a văzut pe fetițe pe trecerea de pietoni

Tânărul voia să strângă bani și pentru nuntă. Peste câteva luni, cei doi urmau să se căsătorească. În aceste clipe, partenera sa este în stare de șoc.

radu andrei mort în accidentul de la iași

Tragicul accident rutier de la Iași.

[Sursa foto: Poliția Română]

În același timp, șoferul de pe ambulanță a fost transportat la spital și a fost băgat în operație în cel mai scurt timp. În aceste momente, cadrele medicale de specialitate fac tot posibilul pentru a-i salva viața.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Cât costă asigurarea RCA în 2022. Prețul s-a majorat din ianuarie

„Apel la 112 ne anunţă înainte de ora 7 un accident rutier cu victime multiple, implicate cu persoane din 3 autovehicule, dintre care şi o ambulantă de la SAJ Iaşi.

A fost trimise iniţial 4 echipaje, s-a suplimentat apoi cu încă 3 echipaje, mai mulţi medici, paramedici şi asistenţi. Au fost găsite iniţial 6 persoane inconştiente, s-au evaluat, s-a început resuscitarea, iar pentru unii dintre ele s-a declarat imediat decesul. A şaptea persoană, şoferul dubitei, a fost găsit şi el în stop prin traumă. S-a efectuat resuscitarea aproximativ o oră, fără răspuns. Astfel încât, bilanţul deceselor este de 7, persoane din două autovehicule la locul accidentului.

Cei trei din ambulanţă erau stabili. Gravidă, pacienta care se afla în ambulanţă, e stabilă hemodinamic şi a fost transportată la maternitate. Şoferul şi asistenta de pe ambulanta au fost preluaţi de echipajele noastre şi transportate la UPU. Sunt stabili, conştienţi, au doar câteva contuzii. Au fost evaluaţi, speram să nu aibă nevoie de intervenţii chirurgicală, ortopedica sau de internare şi sperăm că evoluţia lor să fie una favorabilă. Din păcate, energia cinetică a produs leziune extrem de severe la cei 7 implicaţi şi decedaţi în acest accident”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

VIDEO- Imagini cu un puternic impact emoțional

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si